Connect with us

Hír

Már nem tart igényt Big Benre a Steelers?

A Steelers general managere, Kevin Colbert egyáltalán nem kötelezte el magát amellett, hogy az irányító Ben Roethlisberger a 2021-es szezonban is a csapat tagja lesz. Azt már korábban kijelentették, hogy csak egy átalakított szerződéssel tudják visszahozni a QB-t, de Roethlisberger erre azt mondta, hogy szívesen belemegy a szerződése átalakításába. Ellenben lehet, hogy ez sem lesz elég.

“Ma, ahogy itt ülünk, Ben a Pittsburgh Steelers tagja. Ő ismételten elmondta nekünk, hogy szeretne még játszani. Mi pedig elmondtuk, hogy meg kell vizsgálnunk a jelenlegi helyzetet.”

– mondta Colbert az ESPN-nek.

Sok hasonló nyilatkozatot hallottunk már general managerektől (elég csak Jared Goffra vagy korábban Josh Rosenre gondolni), amik úgy kezdődtek, hogy az irányító jelenleg a csapat tagja, aztán mindnek az lett a vége, hogy nem sokkal később már nem voltak azok.

A jelenlegi szerződése alatt Roethlisberger $41,25 milliót foglalna az idei szűkös fizetési sapkából, amit biztosan nem engedhet meg magának a Steelers, amely nagyjából $30 millióval van a plafon felett jelenleg. Big Ben kivágásával $19 milliót lehetne felszabadítani, de egy átalakítással is $14 milliót lehetne spórolni. Március 19-ig mindenképp dönteni kell, ugyanis az irányító $15 milliós roster bónuszát akkor kell kifizetni (de várhatóan előtte megszületik a döntés, hiszen március 17-ig kell beférni a fizetési plafon alá).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!