Connect with us

Hír

Mariota iránt is érdeklődnek a csapatok

A The Athletic hétfőn arról számolt be, hogy a Raiders Derek Carr helyett inkább Marcus Mariotát szeretné elcserélni, most pedig Ian Rapoport hozta le, hogy komoly érdeklődést mutatnak a csapatok a vegasi csereirányító iránt. A Raiders továbbra is kap egyébként hívásokat Carr kapcsán, és nem is rakják le egyből a telefont, de Rapoport szerint nem is akarják elcserélni, így Mariota a valószínűbb jelölt egy trade-re.

A 2015-ös draft második választottja tavaly érkezett Vegasba öt Tennesseeben eltöltött év után, és mindössze egy mérkőzésen lépett pályára. Akkor viszont jó játékot nyújtott, 28 passzából 17 sikeres volt 226 yardért és egy TD-ért, emellett futott is 88 yardot és egy hatpontost a sérült Carr helyén. Az idei évre van még szerződése, ami $10,625 millióról szól és halott pénz nélkül elcserélhető.

Úgy tűnik, hogy vannak csapatok, ahol úgy gondolják, lehet Mariotából egy Tannehillhez hasonló sztori, egy újjáéledés. Ami irónikus lenne, tekintve hogy Tannehill épp Mariotát váltotta a Titansnél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!