Connect with us

Hír

Matt Stafford: Már tavaly elgondolkodtam a váltáson

Matt Staffordot a nyeretlen Lions választotta ki az 1/1-es cetlivel a 2009-es drafton, és bár hosszú idő után eljuttatta a csapatot a rájátszásba (összesen háromszor), soha nem volt olyan csapat körülötte, amivel reális esély lett volna akár csak a csoportgyőzelemre. Ezért döntött úgy, hogy idén cserét kér az ismét újjáépítésbe kezdő Lionstől.

“Ezt megelőzően soha nem gondoltam, hogy egy másik csapatnál fogok játszani. Ugyan a tavalyi szezon előtt már elgondolkodtam a váltás lehetőségén, de bíztam abban, hogy jók leszünk és előre lépünk. Sajnos nem így történt, aminek az lett a vége, hogy újjáépítésbe kezdett a csapat – ez pedig egy időigényes folyamat, amihez nem vagyok a megfelelő személy. Mindig arra vágytam, hogy a legnagyobb meccseken léphessek pályára és nyerjek, ezért akartam olyan csapatba menni, ahol esélyem van nagy sikereket elérni”

– mondta az irányító a Detroit Free Pressnek.

Karrierje során Stafford most először játszhat igazán magasan rangsorolt csapatban, ráadásul egy messze átlagon felüli támadóguru irányítása alatt. Ha most nem sikerül komoly eredményeket elérni, akkor soha.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!