Connect with us

Prémium cikkek

Mindent a falakba – Vikings FA kitekintő

A tavalyi szezon előtt és alatt is az volt az általános vélemény, hogy a Vikings nem a 2020-as szezonra tűzött ki komolyabb célokat, a védelem újjáépítése érdekében kellett egy év a fiataloknak, hogy belerázódjanak az NFL ritmusába. Az átmeneti szezonban a csapat összességében nem okozott csalódást, de 2021-re már ismét mély rájátszás szereplés kell legyen a cél. Felvázolok egy szcenáriót, amivel erre talán az egyik legjobb esélyük lenne. 

A Covid okozta cap csökkenés több csapatot is nehéz helyzetbe sodor a 2021-es fizetések kisakkozásával. A Vikings bár mínusz 9,5 millióval kezdi meg a holtszezont, relatív egyszerűen lehet ezt pozitívba kormányozni. Ha pedig kicsit agresszívebbek lesznek, és meglépnek pár alapvetően logikus kivágást, újraszerződést, akkor még akár komolyabb érkezők is várhatóak lennének a szabadügynök piacról.

Játékosok, akiken spórolni lehet:

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!