Connect with us

Prémium cikkek

Mindent a falakba – Vikings FA kitekintő

A tavalyi szezon előtt és alatt is az volt az általános vélemény, hogy a Vikings nem a 2020-as szezonra tűzött ki komolyabb célokat, a védelem újjáépítése érdekében kellett egy év a fiataloknak, hogy belerázódjanak az NFL ritmusába. Az átmeneti szezonban a csapat összességében nem okozott csalódást, de 2021-re már ismét mély rájátszás szereplés kell legyen a cél. Felvázolok egy szcenáriót, amivel erre talán az egyik legjobb esélyük lenne. 

A Covid okozta cap csökkenés több csapatot is nehéz helyzetbe sodor a 2021-es fizetések kisakkozásával. A Vikings bár mínusz 9,5 millióval kezdi meg a holtszezont, relatív egyszerűen lehet ezt pozitívba kormányozni. Ha pedig kicsit agresszívebbek lesznek, és meglépnek pár alapvetően logikus kivágást, újraszerződést, akkor még akár komolyabb érkezők is várhatóak lennének a szabadügynök piacról.

Játékosok, akiken spórolni lehet:

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

Az első és egyben legegyértelműbb spórolási lépés elküldeni a csapatot 2017 óta szolgáló left tackle-t. Riley Reiff 9 éves pályafutása során sosem tartozott a posztja top10 legjobb játékosába. A kezdő szintet megüti a ligában, de csak alulról. Bár a 2020-as szezon sok tekintetben karrierje legjobbja volt, összesen 21 nyomást engedett és csak 1 sacket – mindkettő mutató a legjobb amióta kezdő -, de már 32 éves és majd 12 milliót lehetne spórolni az elküldésével. A csapat tavaly a második körben draftolta Ezra Clevelandet, aki a Boise State-en még LT volt, így akár ő is átvehetné a helyét, de akár a szabadügynök piacon, akár a drafton körbe lehetne nézni helyettest keresve. 

Harrison Smith esete már érdekesebb. A 3 szoros All-Pro safety elküldésével 10 milliót tudna spórolni a csapat, halott pénz könyvelése nélkül. Ugyanakkor Smith még mindig kiemelkedően magas szinten focizik és vezére a Vikings védelmének. Elképzelhető olyan szcenárió, amelyben távozna, de én 1 vagy 2 éves új szerződést vizionálok most az egyébként a szerződése utolsó évébe lépő safetynek. Egy jól kialakított hosszabbítással pedig csak a csapaton múlna, hogy mennyit spórolnának meg, legfeljebb $7,1 milliót.

Reiffhez hasonlóan könnyen le lehetne mondani Kyle Rudolphról is. A hagyományos elküldéssel 5 milliót szabadítana fel a csapat (ha post june1 cuttal küldenék el, akkor ez az összeg majdnem 8 millióra szökne fel, de akkor tartani kellene a fizetését júniusig, így nem igazán érné meg). Rudolph hosszú éveken át volt úgy kezelve, mint egy remek képességű, de alulhasznált TE. Visszatekintve valóban furcsa, hogy sosem volt még csak közel sem 1000 yardos szezonhoz, de a 650 yardos határt is csupán egyszer lépte át. Az elmúlt két szezonban ráadásul a 400 és 300 elkapott yard sem túl impresszív. A csapatnak Irv Smith Jr. személyében amúgy is megvan a helyettese, aki nemcsak olcsóbb, de már jobb játékos is Rudolphnál.

Végül pedig a legnagyobb spórolási lehetőséget kínáló opció, ellenben a legkörülményesebb is. Anthony Barr hagyományos cutolása esetén 7 millió halott pénz mellett ugyanekkora összeg szabadulna fel (ha post june1 cuttal küldik el a csapattól, akkor 12 millió dollárt tudna spórolni a csapat, de szintén tartani kell a fizetését). A újraigazolására már feltétlenül tavaly sem szolgált rá. Már 2019-ben sem teljesített túl jól, amit 2020-ban is folytatott. Ráadásul mindössze 2 meccs után IR-re került mellizomszakadás miatt. Az őt helyettesítő Eric Wilson jobban ugyan nem játszott, de lényegesen olcsóbban tudta ugyanezt a szintet hozni. 2021-ben pedig nem feltétlenül az a legjobb, ha két megfizetett LB van a csapatodban. Kendricks még mindig magas szinten képes játszani, így Barr válik bizonyos szinten létszám felettivé.

A szabadügynök piacra így valamivel több mint 28 millióval fordulna a csapat, ami bár nem túl nagy összeg, némi erősítésre azért így is elég lehet.

Legfontosabb szabadügynökök:

Szerencsére nincs túl sok nagy nevű szabadügynöke a csapatnak. Anthony Harris igazán az egyetlen fontos játékos a sorból. Az elmúlt pár évben remekül teljesített és komoly alakja volt az elmúlt szezonok egyik legjobb védelmének. Ugyanakkor ő is 30 éves lesz már a következő szezonban, a mögöttünk lévő éve nem volt a legjobb és a liga trendjei alapján nem biztos, hogy két öregedő safetyt szeretne egy csapat egyszerre megfizetni. Ha pedig választani kell, hiába a 2 éves korkülönbség, szerintem Harrison Smith az, aki maradni fog, mert fontosabb alakja a védelemnek. 

Wilson a már említett Barr sérülés következtében kapott idén nagyobb játéklehetőséget és míg első két szezonjában összesen 800 snapet töltött a pályán, 2020-ban több mint ezret. Azonban pont elég volt ez a szezon ahhoz, hogy kiderüljön, nem képvisel különösebben magas minőséget. Jaleel Johnsonra és Ifeadi Odenigbora ugyanezek mondhatók el, de míg Wilson legalább alulról súrolta a liga közepes kezdő színvonalat, addig a két védőfalember csak azt bizonyította be, hogy nem többek egy csere szintnél.

A támadó oldalon a korábbi csere, az idei évben kezdő LG Dozier szerződése jár csupán le, de számára is csak arra volt jó a 2020-as szezon, hogy megkönnyítse a Minnesota döntését abban, hogy megváljanak tőle.

Potenciális érkezők:

A szabadügynökök közül senkit sem tartottam meg a Vikings részéről. Harris jó eséllyel kap majd egy 12-14 millió átlagú szerződést, de ezt nem a Vikingstól fogja megkapni. A rendelkezésre álló összeg igazán egy, esetleg két minőségi kezdő érkezését engedi meg, de ha erősen farnehéz szerződéseket alakítanak ki, akkor talán kicsit jobban is zsebbe lehet nyúlni.

A Vikings évek óta a támadófal gyengesége miatt küszködik. Futásblokkolásban egy átlagos egységről beszélhetünk, de a passzblokkolási mutatókban rendre a liga végén kullognak. Mivel Reiff és Dozier elkerült a csapattól, a komplett bal oldal lyukas jelenleg a gardánál. Kiemelkedő LT igazán csak egy van az idei piacon, de Trent Williams kegyeiért szerintem nem tudnak harcba szállni. A mögötte lévő Villenueva, Okung sor pedig nem az, akiknek szívesen kifizetnék ilyen kevésből meglehetősen sokat. Ellenben a draft tele van az első kör közepére jósolt tehetséges LT prospectekkel, így a szabadügynök piacon inkább egy top guardra repülnék rá a helyükben. Joe Thuney Scherff mellett a legjobb guard az idei piacon. Pontosan needre érkezik, mert egész NFL karrierjében LG-t játszott, bár az egyetemen még tackle volt, ami egy biztosíték lehet, ha valamiért nagyon megoldatlan maradna a poszt egy évre. Kiemelkedő mind passz-, mind futásblokkolásban. Ha a Vikings előre szeretne lépni és újra playoff csapat akar lenni, akkor a legnagyobb erőforrásokat a falban kell ölni.

A csapat védelme 2020-ban újjáépült. A fiatal secondaryt sokat emlegettük egész szezonban, de az év második felére már egész szépen kezdett összeállni az egység. Amivel azonban egész szezonban gond volt, az a front és elsősorban a futás megállítás. Az ESPN futás megállítási hatékonyságot jelző mutatója alapján a Vikings a liga legrosszabb csapata volt 2020-ban. Ezen természetesen nem segített, hogy Danielle Hunter az egész évben sérült volt és hogy a Linval Joseph helyére szerződtetett Michael Pierce opt outolt. Ha mindketten visszatérnek az egységbe, az instant javulást fog eredményezni. Ugyanakkor két fecske sem feltétlen képes nyarat csinálni. Így esett a választás a liga “bohócára”. Jadeveon Clowney a liga talán legjobb futás elleni pass rushere. A 2020-as év csalódás volt számára, nem jegyzett egyetlen sacket sem és térdsérülés miatt a szezon felénél IR-re került. Itt egyértelműen másodhegedűs lehetne, ahogy a Texansnál is volt és ahol Watt mögött remek szezonjai voltak. Egy egy éves szerződést vizionálok az esetében, hasonlót mint amit 2020-ban is kapott, de a teljesítmény és a sérülés miatt kisebb összegért.

A 3. és egyben utolsó nevesebb érkező szintén a védőfalba érkezik. Derek Wolfe is kiemelkedő futás elleni játékos. Prémium éveiben pass rushban sem volt elveszett és tökéletesen illeni Pierce mellé. 31 évesen nem kell nagyon mélyre a zsebbe nyúlni, de egy remek, elsősorban futás ellen kiemelkedő DT-t szerezhetne vele a csapat. Ezzel a 2020-as szezonhoz képest teljesen új négyes állhatna fel a frontban.

Hunter (IR) –  Pierce (opt out) – Wolfe (FA) – Clowney (FA)

A ligautolsó futás elleni egység és szintén láthatatlan pass rush produktivitás egyből megfordulhatna és a Vikings első négyese újra olyan játékra lehetne képes, mint 2-3 éve. Az pedig mondani sem kell mekkora pluszt jelentene a fiatal corner sornak, hogy 2.5 másodperc alatt oda tudna érni az első négyes az ellenfél irányítójához.

Rajtuk kívül Odenigbo 3. számú rushernek az RFA státusza miatt megtartható, amivel éltem is.

A draftra így a csapat elég jól kirajzolódó needekkel fordulna. Első és legfontosabb egy potens LT draftolása. Mint említettem mély a class a poszton és a Vikings a 14. pickkel remek helyen van, hogy behúzzon egy ígéretes tehetséget. A S és LB gondok, tekintve hogy Smith és Kendricks személyében megvannak az első számú játékosok, talán a 2.-3. napon is orvosolhatóak. Luxus picknek el tudok képzelni még elkapót is a második napon, hiszen bár a Jefferson – Thielen duó az egyik legjobb a ligában, mögöttük – akárcsak éveken át – nincs meg a 3. számú elkapó a csapatban.

[/ppp_patron_only]

47 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2021-02-22 08:35

Thuney “csak” évi 13 millió? meglepne, ha 14 alá beférne

RvBalazs
RvBalazs
2021-02-22 09:00

Köszönjük, hogy velünk kezdtétek :D
Szuper, hogy nem kell a centit vágni a Vikingsig.
Még komoly pénzt lehetne felszabaditani Hunternek adott hosszabbitással. Nem egyszer volt olyan hang az elmúlt egy évben, hogy elégedetlen kicsit a szerződésével. egy 2 éves, új pénzben a legjobban fizetett védőjátékossá tesszük, és még 8 milliót kb fel lehet szabaditani.
Igy nem oszt nem szoroz, hogy Thuney 14 vagy 14,5 lesz.
A sok LT-ből nem lehet a második körben találni egyet? Esetleg Ezra Cleveland-t nem próbálnátok ki ott? (igen, a második körbe fel kell trade-elni, de talán van tőke hozzá)
Esetleg az 1. kört Paye-re és akkor Clowney helyett és a maradék pénzből egy LT is jöhet. Nagyon nem megy nekünk a támadó falember kinevelése

alatriste
alatriste
Reply to  RvBalazs
2021-02-22 09:20

Nyilván sok megoldási lehetőség van. Akár Hunter szerződését is lehet persze újrakötni. Az se lehetetlen, de egy ilyen minuszos szezon után talán én mindenki helyében üllnék egy kicsit a jelenlegi felett aztán térjen vissz a pályára 2021-ben. Nélküle is igazából könnyen fel lehet szabadítani akkora összeget, amivel bőven lehet aktívnak lenni az FA-n.
A támadófal kérdés érdekes, volt pár rossz döntés de O’Neil és Cleveland is jó picknek tűnik. Bradbury mondjuk kevésbé, bár futáshoz egy elég jó center, csak amit ad ott azt el is veszi a passjátékoknál.
Én azért mentem az edge FA-ről, LT draftról szcenárióval, mert egy 2. körös LT-ben azért jóval csökken a beválási arány. Továbbá én nem vagyok hasra esve az edge felhozataltól idén. A 14. picket nem sok játékosért adnám oda, ellenben sok LT prospectet bátran választanék ott.

Fetyke
Fetyke
Reply to  alatriste
2021-02-22 09:35

Bradbury esetében már az elején is lehetett tudni, hogy ő nem a passzblokkoláshoz, hanem a futások miatt került kiválasztásra. Azt nagyjából hozza is, ami várható volt tőle. A védelmében annyit jegyeznék meg, hogy egyáltalán nem segíti a munkáját, hogy a liga leggyengébb guardjai mellett (sokszor között) kellett játszania. Nehéz úgy a saját feladatára koncentrálni, mikor fél szemmel mindig azt kell lesnie, hogy mit szúr el a mellette lévő.
A 14. helyen nem feltétlenül kell nekünk játékost választani. Titkon nagyon bízom abban, hogy a Bearsnél kinéztek már maguknak egy elérhető QB prospectet. :)

katonadani
Reply to  Fetyke
2021-02-22 09:48

a mock draftomat sem kell ám lelőni :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2021-02-22 09:51

Bocsi…
off: ugye idén lesz ilyen draftjáték, mint tavaly volt?

katonadani
Reply to  Fetyke
2021-02-22 10:03

azért Józsi a felelős, de szerintem lesz :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2021-02-22 10:04

Köszi! Akkor majd megemlítem a Lions FA kitekintőnél is. :D

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-22 12:26

Ne bassz fel, ezek szerint Garoppolo nem megy New Englandbe?

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2021-02-22 12:34

ahhoz nektek is kéne QBt szerezni előbb

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-22 14:03

Ez a hivatalos mantra kifelé, remélem nem igaz, és csak az árát próbáljuk igy felverni. De visszakérdezek: Miért, most van? Mert ha igen, akkor mindjárt kettő, Rosenben is látok annyi fantáziát, mint JG-ben, ha nem többet.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-22 14:03

Ez a hivatalos mantra kifelé, remélem nem igaz, és csak az árát próbáljuk igy felverni. De visszakérdezek: Miért, most van? Mert ha igen, akkor mindjárt kettő, Rosenben is látok annyi fantáziát, mint JG-ben, ha nem többet.

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2021-02-22 15:26

biztos vagyok benne, hogy nem adjátok el JG-t, ha nem tudtok jelentősen jobbat szerezni. JG nem olyan rossz azért, de ez nyilván viszonyítás kérdése. Ezt a Rosen-fantáziát meg el kell engedni, pár 3 edzői stáb mondott le róla.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-22 21:03

Chester barátoddal ellentétben nálam a Rosen-fantázia csak azon a szinten életképes, hogy vele is hasonlóan szar szezont letudunk hozni 1 millióért, mint Garoppoloval 27-ért. Egyébként meg ellentmond az általatok hangoztatott teóriának, hogy a legrosszabb megragadni a középmezőnyben. Garoppoloval nehéz lenne TOP3-ban húzni a drafton, de egyben esélytelen a Lombardi. Most még kapnánk érte valamit és spórolnánk is, de hát Lynchéknek is jobb a biztonságos kényelem, mert féltik az állásukat, pedig nem sokat vesztenénk a hiányával. (((Amennyiben meg mindenáron ragaszkodnak a középszerhez, inkább kipróbálnám pornóbajuszt a jaguároktól.)))

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2021-02-23 07:14

ilyen kerettel szar QBval sem a top5-ben draftolnátok, lásd a 2020-as szezon, ahol a legsérültebb csapattal, a szezon 2/3ában csereirányátóval sem sikerült a top10-be beférni. ezzel a kerettel szar QB-val középmezőny, Garoppolo szerű QBval PO, top QBval SB lehet a reális cél.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Viktor Gál
2021-02-22 16:58

Szerintem is nagyon alábecsülitek ti Garoppolót. Inkább szoríts, hogy most már végre egészséges maradjon.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Fetyke
2021-02-22 20:53

Garoppolo értékét Shannahan nagyon pontosan belőtte, mikor 6 passzt engedélyezett neki a konferenciadöntőn. Volt meccs, mikor negativ volt a passzolt yardja (YAC nélkül). Lett volna lehetősége a renoméját fényezni, és megmutatni, hogy van töke az SB utolsó negyedében. El kell engedni ezt az Alábecsült Garoppolo-városi legendát, vele SB közelébe a büdös életbe nem jutunk.

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2021-02-23 07:11

ez ugye azért vicces, mert nincs 1 éve és 1 hónapja, hogy ott voltatok vele :D
nem azt mondom, hogy vele van erre a legjobb esélyetek, meg hogy vele folyton contenderek lesztek, bármilyen a keret, de még mindig jóval jobb opció, mint aki jelenleg elérhető nektek (nyilván Watsont kivéve, de ahhoz meg komoly áldozatot kell hozni, amit viszont ha jól emlékszem annyira nem szeretnél)

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-23 08:24

Goff Love Story 2.0:((((

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-23 08:34

Niners táboron belül nem az SB után kezdtük ekézni Jimmyt. Nálam az utolsó cérna akkor szakadt, amikor a Steelers ellen 5 labdavesztés tevékeny részese volt. Kijózanitó volt látni, ahogy kullog lefelé, a vezéri képességek teljes hiányával, teljesen alkalmatlan, hogy a csapat élére álljon, motiválja a többieket. Azzal meg a legelvakultabb Jimmy-fanok is tisztában voltak, hogy az SB-run Shanny kreativitásának és a Defense-nek volt köszönhető.

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-22 22:38

mé csak egy lesz?

katonadani
Reply to  ahanem
2021-02-23 06:58

a mait :)

merlin
merlin
Reply to  alatriste
2021-02-22 09:43

Azért én megnézném Bradburyt egyszer úgy is, hogy nem Elflein-ok, meg Dozier-ok játszanak mellette, hátha egy Thuney mellett nem tünne annyira reménytelennek passzblokkolában sem.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  alatriste
2021-02-22 12:26

2. körös LT?

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
2021-02-22 09:40

Na igen. Ha átforgatjuk Clevelandet LT-nek, akkor meg ar RG poszt lesz lukas. :D Nem egyszerű ez nálunk. :DDD
Egyébként Hunterrel, ha egészségügyileg minden rendben van vele, akkor szerintem is hosszabbítani kell. Fiatal még, a csapat nagy ikonja (Wattja) lehet belőle, ha már Kirk kapitány soha nem lesz népszerű a “hazájában”.

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
2021-02-22 09:42

Talán Guardot könnyebb találni a 3. körben.
Ha Ezra működik, mint LT, akkor az első kör mehet másra és a helyét a 3. körben pótoljuk.

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
2021-02-22 09:46

Ez igaz, csak én minden OL-t érintő változás esetén már attól félek, hogy még annál is rosszabb lesz, mint ami volt. :D
Ugyanez van bennem Reiff esetében is. A francnak most kellett összeszednie magát. Így most hogy vágjuk ki nyugodt szívvel? :D

merlin
merlin
Reply to  Fetyke
2021-02-22 09:48

Csakazértis alapon kicsapta a cerkát az asztalra a pay cut után. :-)

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  merlin
2021-02-22 09:59

most adtunk neki egy misit pár hete. igazából csak gesztus volt a csapat részéről. Remélem, hogy valaminek a jele volt

merlin
merlin
2021-02-22 09:30

Csatlakozom én is az elöttem szólóhoz: Köszi, hogy elöre vettétek a Vikingst. Ez így pofás kis FA lenne. Kiegészítés: Thielen és Kendricks szerzödését is át lehet alakítani, abból is lehet még némi zsetont felszabadítani, Hunterrel pedig – ha meg akarják tartani – muszáj hosszabbítani. Így a felsorolt játékosokat simán bele lehet szuszakolni 2021-es keretbe. A nagyobb baj jövöre lesz, amikor Cousins egyedül 45 milliót foglal a capböl, már persze, ha március 20-án még mindig rosteren van.

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
2021-02-22 09:38

Hol máshol lenne Cousins március 20-án? Egyébként nincs azzal a 45 milliós jövő évi cappel semmi baj. Az a következő évi biztonsági tartalékunk. :) Egy jövő évi hosszabbítás esetén 20-25+ millió is felszabadítható belőle.

merlin
merlin
Reply to  Fetyke
2021-02-22 09:42

Igen, ez világos, csak a napokban széles vigyorral nyilatkozott valami müsorban a jó Kirk kapitány és azt mondta, hogy ezt a szerzödését végigjátssza és nem tervez mókolni vele. Ha ez így van, azzal 2022-ben jó eséllyel megbénítja a csapatot. Persze tudom, hogy addig még sok víz lefolyik a Mississipin, úgyhogy majd akkor vakarjuk, ha már viszket.

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
2021-02-22 09:48

2022 még valóban messze van. Nyilván egy falat azért nem ártana elé húzni végre ahhoz, hogy nagyobb kedvvel maradjon nálunk. Egyelőre játsszuk majd le a következő szezont. De ha csak nem romlik nagyon a teljesítménye, akkor hosszabbítunk vele. Legrosszabb esetben tageljük. :DDD
ui.: azért szerintem nem sok helyen adnának neki olyan rövid távú szerződéseket ekkora garantált pénzzel, mint mi…

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
2021-02-22 09:55

“Csatlakozom én is az elöttem szólóhoz: Köszi, hogy elöre vettétek a Vikingst.”
Megszondáztatták a discordon, hogy mire van a legnagyobb kereslet! :D

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
2021-02-22 10:03

commentek száma: Vikings (1)
Személyek száma, akik ezt összehozták: 3 (12. legtöbb) :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
2021-02-22 10:03

Ebből is látszik, hogy aktívnak kell lenni! :DDD

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2021-02-22 10:48

Akkor hol van a Bears?

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-02-22 11:20

A discordon? Még egy hozzászólásotok sincs. :D

Fetyke
Fetyke
2021-02-22 09:35

Köszönjük! Magam sem írhattam volna meg jobban! :)
Az IDL igazolás nagyon tetszik. Viszont ha jön Wolfe, akkor Stephen fölöslegesség válik. Bármennyire is szeretem a játékát (nem a 2020-ast, hanem az eredeti posztján) 5 millióért luxus csere IDL a csapatba. Az elküldésével 3,75 milliót lehetne felszabadítani.
Valamint Thielen szerződésének az átalakításával is több, mint 8 millió megtakarítható lenne. Én Barrt még lehet megtartanám idén, azaz legfeljebb post júniként küldeném vagy cserélném el. Ez elsősorban attól függ, hogy kik lennének hajlandók megfontolni az ajánlatunkat. Tennék mindenképpen Wattnak (akkor nem kell Clowney) és Trent Williamsnek is egy anyagilag visszautasíthatatlant. Hát ha sok pénzzel el lehet csábítani őket. Ebben az esetben Barrnak lehet, valóban mennie kell. De milyen kényelmes helyzetben lennénk a draft idején?

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2021-02-22 10:45

Sajnos nem vagytok bajnokesélyesek, így Watt nem hozzátok megy, hanem a csoportkonkurrenshez és már megint erősödnek, pedig már így is pofátlanság, amit művelnek.

Raist
Raist
Reply to  bjeela
2021-02-22 10:56

Áááá, szerintem a Bears annyira nem pofátlan. :D

bjeela
bjeela
Reply to  Raist
2021-02-22 22:16

De.

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  bjeela
2021-02-22 12:02

Nagyon szurkolok, hogy a Bills jobb ajánlatot tegyen le elé

d zoli
d zoli
2021-02-22 10:41

Az istenverte falvakból bújnak elő!

d zoli
d zoli
Reply to  d zoli
2021-02-22 10:52

Jó kép:comment image

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-02-22 13:19

“Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit estig raktak, leomlott reggelre.”

ahanem
ahanem
2021-02-22 22:31

fan service

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x