Connect with us

Prémium cikkek

Mindent Herbertnek – Chargers FA kitekintő

A Chargers életében új időszámítás kezdődött. Justin Herbert mindenkire rácáfolva robbant be újonc évében és tette egymaga egy rendkívül izgalmas projektté Los Angeles második számú csapatát. Ugyanakkor nagy szükségük van egy jó offseasonre.

A keretben rengeteg kezdő játékos szerződése jár le, akik közül akadnak jó, de könnyen elengedhető minőségűek is. A Chargers 2020-as szezonja jól rávilágított, hogy a rosteren bár vannak tehetségek, a bennük rejlő potenciál nem feltétlenül lett kihozva. A keret egyben tartása és a kritikus helyeken lévő megerősítése az első számú feladat, hogy kihozhassák a maximumot a Herbert projektből.

Játékosok, akiken spórolni lehet:

Mivel rengeteg játékos szerződése futott ki 2021-re, viszonylag kevés olyan fizetést találunk, amivel spórolni tudna a csapat. Az évet 24 millió dollárral kezdhetik meg, de a szabadügynök piacra akár 50-65 millióval is fordulhatnak majd. Mike Williams opcióját szerintem vissza fogja vonni a csapat. Ez nem jelenti azt, hogy ne szerződhetnének vele újra akár már idén, én ezt fogom tenni, de egy évre fixen 15 milliót nem biztos, hogy érne. Az elmúlt 3 év mindegyikében bizonyította, hogy minőségi második számú elkapó tud lenni Keenan Allen mögött, de ezt inkább egy új, jól struktúrált szerződéssel kéne honorálni, ahol hasonló éves átlagot úgy lehet elosztani, hogy ne 2021-ben foglaljon a legtöbbet a sapkából.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!