Connect with us

Hír

Orlando Brown cserét kért a Ravenstől

Ian Rapoport információi szerint Orlando Brown cserét kért a Ravenstől. A tackle már korábban tweetelt arról, hogy a bal oldalon akar játszani a jövőben, és most úgy tűnik, hogy csak olyan csapathoz hajlandó menni, aki ezt megadja neki. Eddig a jobb oldalon tevékenykedett, de idén Ronnie Stanley sérülése után átmozgott a bal oldalra.

Brown az ESPN pass block win rate mutatója szerint 2019-ben a 6., 2020-ban a 28. legjobb volt, a PFF-nél 2019-ben passzblokkolásban a 9., összességében a 28., 2020-ban passzblokkolásban a 28., összességében pedig a 26. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Ravens rendszere nagyban segíti a támadófalemberek munkáját, így könnyebb jó értékelést szerezniük.

Érdekes egyébként Brown kérése abból a szempontból, hogy ugyan manapság már nincs különbség az LT és az RT poszt fontossága közt, ellenben fizetésekben még nagyrészt megmutatkozik és különbség a hagyományosan fontosabbnak tartott bal oldal javára.

A Ravens nagyra értékeli Brownt, de Stanley a jobb játékos, így ő marad a bal oldalon. Az biztos, hogy a csapatnak nagy ellenértékre lenne szüksége, hogy megváljon fiatal játékosától.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!