Connect with us

Hír

Pár napon belül elcserélheti az Eagles Carson Wentzet

A következő pár napon belül eldől Carson Wentz sorsa, állítja Adam Schefter. A hírek szerint az Eagles annyit szeretne kapni a tavaly padra szorult irányítóért, amennyit Lions kapott Matt Staffordért, a két legvalószínűbb cserepartner pedig a Bears és a Colts.

A Lions egy első és egy harmadik kört kapott Matt Staffordért, illetve praktikusan egy további első kört azért, hogy átvegye Jared Goffot a 43 millió dolláros szerződésével együtt. Wentz jelenleg egy második körös picket is csak erős jóindulattal ér, de az irányító árát drágítja, hogy az Eaglesnek a csere miatt be kell nyelnie 33,8 millió dollár halott pénzt. Az Eaglesnek nem éri meg csak úgy a semmiért elcserélni, hiszen pénzügyileg ugyanott vannak akár a csapatban van, akár nem. Az már érdekesebb kérdés, hogy kinek és miért érné meg egy első kört (és még többet) adni érte.

Mindezzel együtt valószínűtlen, hogy bárki két első- és egy harmadik körös picket adna Wentzért, a Philadelphia alighanem már egy első körös cetlivel (+ apró) is kiegyezne. Állítólag a Bears tűnik befutónak, az első kör mellé pedig játékost is adnának (felmerült Nick Foles és Tarik Cohen neve például, de egyelőre csak nem megerősített forrásból).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!