Connect with us

Hír

Pár napon belül elcserélheti az Eagles Carson Wentzet

A következő pár napon belül eldől Carson Wentz sorsa, állítja Adam Schefter. A hírek szerint az Eagles annyit szeretne kapni a tavaly padra szorult irányítóért, amennyit Lions kapott Matt Staffordért, a két legvalószínűbb cserepartner pedig a Bears és a Colts.

A Lions egy első és egy harmadik kört kapott Matt Staffordért, illetve praktikusan egy további első kört azért, hogy átvegye Jared Goffot a 43 millió dolláros szerződésével együtt. Wentz jelenleg egy második körös picket is csak erős jóindulattal ér, de az irányító árát drágítja, hogy az Eaglesnek a csere miatt be kell nyelnie 33,8 millió dollár halott pénzt. Az Eaglesnek nem éri meg csak úgy a semmiért elcserélni, hiszen pénzügyileg ugyanott vannak akár a csapatban van, akár nem. Az már érdekesebb kérdés, hogy kinek és miért érné meg egy első kört (és még többet) adni érte.

Mindezzel együtt valószínűtlen, hogy bárki két első- és egy harmadik körös picket adna Wentzért, a Philadelphia alighanem már egy első körös cetlivel (+ apró) is kiegyezne. Állítólag a Bears tűnik befutónak, az első kör mellé pedig játékost is adnának (felmerült Nick Foles és Tarik Cohen neve például, de egyelőre csak nem megerősített forrásból).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!