Connect with us

Hír

Pénzügyi okokból válhat meg legjobb elkapójától a Jets

Az ESPN információi szerint izgulhat az állása miatt Jamison Crowder. A jelenlegi legjobb elkapóján 10,375 millió dollárt spórolhatna a Jets, ami jóval több, mint amennyit jelenleg ér.

Crowder 2015-ben a Washington 4. körös pickje volt és kifejezetten jól játszott. Stabilan hozta a 600+ yardos szezonokat, legjobb idényében 67 elkapásból 847 yardot és hét TD-t szerzett. Az újonc szerződése lejárta után a Jets három évre 28,5 millió dollárért igazolta le, ahol első szezonjában 78 elkapásból 833 yardot és hat TD-t szerzett.

Tavaly 59 elkapása volt 699 yardért és hat TD-ért 12 meccsen, mindhárom statisztikában vezette a csapatot. Ez ugyanakkor nem feltétlenül ér 10 milliót, még akkor sem, ha a csapatnak 68 millió dollárnyi szabad helye van a plafon alatt.

Az idei elkapópiac nagyon jónak ígérkezik, többek között Kenny Golladay, Chris Godwin és Allen Robinson szerződése is lejár. Értük mélyen a zsebbe kell nyúlni, amit a Crowder elküldése után felszabadított pénzből könnyebb szívvel tehet meg a Jets. Ellenben abban is lenne ráció, ha megtartanák, hiszen nem dúskál fegyverekben a Jets, Crowder pedig jó biztonsági célpontot jelentene, bárki is lesz az irányító.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!