Connect with us

Prémium cikkek

Rosszabb már nem lehet – Texans FA kitekintő

A liga legrosszabb kilátásokkal rendelkező csapata most kétségtelenül a Houston Texans. Hiába van náluk a liga egyik legtehetségesebb fiatal irányítója, se pénz, hogy megerősítsék mellette a keretet, se draft tőke, hogy hosszú távon építkezni lehessen, de ami a legrosszabb, hogy fennáll a veszélye annak, hogy Deshaun Watson sem a Texansban kezdi meg a 2021-es szezont. 

Fizetési sapka, kivágható játékosok

Mindezek mellé még a szabadügynökpiacra is viszonylag sok játékosuk kerül ki, akik közül bizonyosan nem tudnak mindenkit megtartani. Mielőtt belevágnánk a nevek és a fizetési sapka taglalásába, ejtsünk pár szót J.J. Wattról. A legidősebb Watt fivér karrierje kétségtelenül ikonikus volt a csapatnál és egyéniség volt nem csak a csapat, de a liga számára is, így valószínűleg nagyon fájó a távozása a szurkolóknak. Ha azonban ezt a szempontot nem vesszük figyelembe, hanem csak kizárólag a csapatépítési perspektívákat figyeljük, akkor ez kivételesen nem volt egy buta döntés a Texans részéről. Egyrészt Watt már hosszútávon semmiképpen nem illik a csapat elképzeléseibe, mert se nem fiatal, se nem makulátlan az orvosi kartonja, másrészt ők most nem abban a helyzetben vannak, hogy a veteránjaikat mindenképpen marasztalni akarják. Így 17.5 millió dollár szabadult fel a sapkában halott pénz nélkül, ami nagyon csinos összeg. Ráadásul Wattnak is megadták az esélyt, hogy bajnoki cím után mehessen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!