Connect with us

Hír

Stafford kiesésével Jameis Winston került több csapat listájának élére

A Matt Staffordért folytatott versenyfutást a Rams nyerte meg, így a hoppon maradt csapatok új megoldás után kénytelenek nézni, aki a pletykák szerint Jameis Winston lehet. Állítólag nemcsak a Saintsnél, de többek között a Coltsnál és a Bearsnél is a lista élén van a korábbi 1/1-es irányító.

Sean Payton korábban többször is úgy nyilatkozott, mintha Winston már elkötelezte volna magát a Saints mellett. Hivatalosan ugyanakkor ennek semmi jele, a játékos tavasszal szabadügynök lesz, vagyis bárki tehet neki ajánlatot. A Coltsnak jelenleg nincs irányítója (Philip Rivers visszavonult, Jacoby Brissett szerződése lejárt), a csapat viszont jó és rengeteg cap space-e van, így ha akarja, könnyen tehet visszautasíthatatlan ajánlatot. A Bears sem áll jobban QB-poszton: Mitch Trubisky szerződése lejár, és bár Nick Folesnak van élő szerződése, állítólag joga van felbontani azt – nem mintha bármelyikükkel beljebb lenne a csapat.

Nehéz belőni Winston értékét, de nem elképzelhetetlen, hogy Teddy Bridgewaterhez hasonlóan akár évi 20 millió dollárt kap valakitől a nagy licitháborúban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!