Connect with us

Hír

Tom Brady: A védelem az egész rájátszásban hihetetlen volt

Tom Brady megszerezte a hetedik bajnoki címét, ezúttal a Buccaneers játékosaként. Nem volt egyszerű útja a Wild Card körből induló Tampának: a Washington mellett a ligahárom legjobb csapatát kellett legyőzni a gyűrűért, de nem csak a támadók, hanem a védők is felnőttek a kihíváshoz, a sokat látott QB is csak áradozni tudott róluk.

“Óriási kihívás volt, de a védelem állta a sarat. A döntőn Patet [Mahomes] kellett megállítani, aki egy elképesztő játékos, előtte pedig az MVP Aaron [Rodgers] volt az ellenfél. Hihetetlenül játszott a védelem két ilyen kaliberű ellenfél ellen, aztán ott volt még Drew [Brees], aki ellen szintén jól teljesítettek. Felnőttek a feladathoz, amire nagy szükségünk volt, mivel extrém tehetséges támadósorok ellen játszottunk. Nagyon örülök, hogy így összejött minden.”

– mondta Brady a meccs után.

A Bucs védelme a Brees, Rodgers, Mahomes trió ellen összesen 55 pontot engedett, az irányítók 131 passzkísérletéből csak 78 lett jó 750 yardért, négy TD-ért és hat INT-ért. Minden dicséretet megérdemelnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!