Connect with us

Hír

Tucatnyian érdeklődnek JJ Watt iránt

Arról már írtunk, hogy Vegas szerint a Steelers, a Packers és a Buccaneers a legesélyesebb a frissen kivágott JJ Watt megszerzésére, azonban ez önmagában még nem jelent semmit. Az ESPN-es Ed Warner viszont már arról számol be, hogy egy tucatnyi csapat érdeklődik Watt iránt, köztük a Steelers, a Browns, a Bills és a Titans.

A Steelersnek bőven vannak nagyobb needjei és pénzügyileg sem áll a legjobban a csapat, de nem elképzelhetetlen, hogy Watt veteránminimumhoz közeli összegért aláírna hozzájuk, hogy együtt játszhasson testvéreivel. A másik három csapatnál viszont már elég nagy hiányposztot jelent a pass rusher pozíció. A Brownsnál Olivier Vernon szabadügynök lesz, így Myles Garrett túloldalára kellene valaki. A Titans mindössze 19 sacket szerzett tavaly, ami a legkevesebb volt a ligában, ráadásul Mike Vrabel volt korábban Watt védőkoordinátora is. A Billsnél is problémákat okozott a pass rush, Jerry Hughes túloldalára kellene még egy jó passzsiettető, és akkor még jobb esélyeik lehetnének a bajnoki címre a konferenciadöntő után.

Watt tegnap óta hivatalosan is szabadon igazolható, a kivágása miatt nem kell megvárnia a március 17-én nyitó szabadügynökpiacot, tehát bármikor aláírhat bárhová.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!