Connect with us

Érdekességek

Vic Fangio, Matt Nagy és Mike Zimmer alatt forró a pad Vegas szerint

A Fekete Hétfő régen elmúlt, de így is van jó pár főedző, akik nem lehetnek nyugodtak. A fogadóirodák szerint leginkább Vic Fangio, Matt Nagy és Mike Zimmer számára lesz vízválasztó a szezon, ők a legesélyesebbek arra, hogy a szezon után menesztik őket.

Fangiónak a 2021-es lesz a harmadik szezonja a Broncos élén. 12-20-as mérleget tud felmutatni, egyszer sem volt még csak a rájátszás közelében sem a csapat, Vegas szerint az ő kirúgása a legvalószínűbb, mindössze ötszörös pénzt ér a fogadóirodáknál.

A második a sorban Matt Nagy, aki hiába jutott háromból kétszer is rájátszásba a Bearsszel és ért el 38-20-as alapszakaszmérleget, a rájátszásban egyszer sem sikerült győznie, ráadásul a tavalyi PO-hoz óriási szerencse is kellett. Az ő kivágása hatszoros pénzt érne.

A lista harmadik helyére Mike Zimmer került 8-szoros szorzóval, aki Nagyhez hasonlóan szintén pozitív mérleget tud felmutatni (64-47-1), ráadásul a rájátszásban is voltak kisebb sikerei (2-3), de az áttörést hét év alatt sem sikerült elérnie. Egy újabb csalódás könnyen az állásába kerülhet.

A top 5-be két harmadéves főedző, Zac Taylor Kliff Kingsbury fért be. Előbbi két év alatt 6-25-1-es mérleget tud felmutatni, utóbbi pedig bár második szezonjában 8-8-as mérleget hozott össze Kyler Murray-vel és a DeAndre Hopkinszal megerősített csapattal, összességében felemás munkát végzett eddig.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!