Connect with us

Hír

Watt: Adjatok egy kis időt, míg kiválasztom az új csapatom

Tíz nap telt el azóta, hogy JJ Wattot kivágta a Texans, sokan is érdeklődtek iránta (többek közt a Titans, a Packers, a Browns, a Bills és a Steelers), azonban a kiváló pass rusher egyelőre még nem talált csapatot. Watt most a twitteren válaszolt egy Cardinals szurkoló által feltett kérdésre, hogy mi lesz már, aláír-e végre valakihez.

“Ember, a Netpincéren is egy órán át keresgélek, mire éttermet választok, adjatok egy kis időt, amíg kiválasztom az új csapatom és városom.”

A 32 éves védő minden bizonnyal egy igazi contenderhez akar aláírni, de azt nem tudjuk, hogy ennek érdekében hajlandó-e sok pénzről lemondani, vagy azért keresni is szeretne mellette. Plusz az sem mindegy, hogy a védelem hogyan néz ki, érdemes lenne olyan csapatot választania, ahol nem ő az egyedüli veszély passzsiettetésben, így is maximalizálhatná a hatékonyságát. Talán a pénzügyeket a legnehezebb jelen pillanatban összeegyeztetni, hiszen sok franchise azzal küzd, hogy beférjen a fizetési plafon alá, amiről még azt sem tudjuk, pontosan mennyi lesz (várhatóan 180 és 185 millió dollár közt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!