Connect with us

Hír

Wilson frusztrált amiatt, hogy ilyen sok ütést kap a gyenge támadófal mögött

Russell Wilson nem örült, hogy nem lehetett ott a vasárnapi Super Bowlon, és egy tegnapi Zoom videokonferencia alkalmával azt is elmondta, hogy nem elégedett a jelenlegi helyzetével Seattle-ben, aminek leginkább az az oka, hogy nem tudják őt rendesen megvédeni.

“Frusztrál, hogy ilyen sok ütést kapok. Sosem akarja az ember, hogy megüssék, de ez természetesen a posztunk velejárója. Bármelyik irányítót megkérdezhetjük erről, szerintem ugyanaz lesz a válasza, de persze ez a munka része. Ettől még a valóság az, hogy majdnem 400-szor sackeltek karrierem során. Ennél jobbnak kell lennünk. És nekem is jobbnak kell lennem”

Egész pontosan 394 sacket nyelt be Wilson kilenc szezon alatt, a 2020-as idényben 47-et. Azt viszont érdemes hozzátenni, hogy ugyan a támadófala tényleg nem volt sosem a legjobbak közt (sőt, sokszor a legrosszabbak közt volt), az irányító játékstílusa is olyan, hogy jobban vonzza a nyomást és a sackeket másoknál, hiszen sokáig tartja a labdát és sokszor mozog a zseb mögé, ahol nem tudják megvédeni. A PFF szerint a 394 sackből 104-ért volt Wilson felelős a karrierje során.

Wilson emellett arról is beszélt a Dan Patrick Showban, hogy szeretné, ha nagyobb beleszólása lenne a keret kialakításába, szerinte többször kellene a front office-nak egyeztetnie vele. Úgy véli, hogy a Drew Breesek, Peyton Manningek, Tom Bradyk nagyobb hanggal rendelkeztek a roster összerakásakor, mint ő, és szerinte a játékosok jól meg tudják ítélni, mely csapattársak szeretik igazán a focit és kikben lehet megbízni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!