Connect with us

Hír

Wilson nem követel cserét, de ehhez a 4 csapathoz menne

Russell Wilson elégedetlen a helyzetével Seattle-ben, azonban az irányító ügynöke, Mark Rodgers elmondta Adam Schefternek, hogy nem kértek cserét a Seahawkstól. Rodgers azonban hozzátette, hogy ha a csapat mégis el szeretné cserélni Wilsont, akkor ő csak a Cowboysba, a Saintsbe, a Raidersbe vagy a Bearsbe szeretne menni.

Az irányítónál van egyébként a döntési lehetőség, hiszen Watsonhoz hasonlóan az ő szerződésében is van úgynevezett no-trade clause (amit azért tettek bele, mert állítólag 2018-ban a Seahawks és a Browns egyeztettek egy cseréről a draft előtt).

Ezt a hírt lehet úgy értelmezni egyébként, hogy Wilson felhívta keringőre az említett négy csapatot, hogy tegyenek egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Seahawksnak. A Saints elég irreális opciónak tűnik tekintve a pénzügyi helyzetüket, de a többi gárda meg tudná oldani, kérdés milyen ellenértéket tudnak felajánlani. A Raiders bedobhatja az üzletbe Derek Carrt, akivel kapcsolatban voltak pletykák az utóbbi időben ilyesmiről (és Carrollnak tetszene is a játékstílusa), a Cowboys egy tag-and-trade lehetőséggel Dak Prescottot kínálhatná (habár a Seahawksnak azt nem lesz könnyű kigazdálkodnia). A Bears furcsa lehet a listán, de végülis Wilson megalapozná a hagyatékát, ha a liga egyik legrégebbi múltú franchise-ának valaha volt legjobb irányítója lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!