Connect with us

Hír

A Bears all int mondana Russell Wilsonra

Russell Wilson ügynöke megszellőztette nemrég, hogy a játékos elfogadna egy cserét, de csak négy csapathoz: Saints, Cowboys, Raiders, Bears. Közülük leginkább a chicagóiaknak kell irányító, a general manager Ryan Pace pedig be is van szorítva egy sarokba, hogy lépnie kell, ugyanis az állása múlik rajta. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Chicago Tribune információi szerint a Bears prioritásba helyezte, hogy megszerezze Wilsont.

A Bears Wentzet is megpróbálta megszerezni (egyes információi szerint jobb ajánlatot is adott volna az Eaglesnek, mint a Colts, de Wentz nem akart Chicagóba menni), és voltak olyan híresztelések is, hogy eddig a Bears adta a legjobb ajánlatot a Texansnak Deshaun Watsonért cserébe, de mivel a houstoniak állítólag fel sem veszik a telefont, ezt ők nem tudhatják, a chicagóiak pedig így másik irányba kacsingathatnak.

Az jó kérdés, hogy mit tud adni a Bears, ami elegendő lehet a Seahawksnak Wilsonért cserébe, de minden bizonnyal több magas draft pick és játékosok is benne lehetnek az üzletben. A Seahawksnál egyébként meghallgatják az érdeklődőket, meglátjuk, hogy összejön-e valami a következő hetekben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!