Connect with us

Hír

A Bengals két cornerbacket szerzett egy áráért

A Bengals a megszokotthoz képest viszonylag nagy mozgolódásba fogott idén. Trey Hendrickson megszerzéséről már írtunk, tegnap pedig a cornerback-sorban születtek változások. A csapat elengedte William Jacksont, aki a Washingtonhoz írt alá, az ő áráért pedig két játékost is szerzett a Bengals a posztra – írja több forrás.

A Cowboystól távozó Chidobe Awuzie 3 évre $21,75 millióért, a Steelerstől eligazoló Mike Hilton pedig 4 évre $24 millióért szerződött Cincinnatibe. Kettejük éves átlagfizetése ($13,25 millió) tehát alacsonyabb, mint amennyit Jackson kapott a piacon ($14 millió).

Awuzie 2017-ben második körös volt, azóta elég hullámzó a teljesítménye jobb és rosszabb meccsekkel, periódusokkal, szezonokkal. Tavaly csak 8 meccsen tudott pályára lépni sérülés miatt, a felé szálló labdák 65,8 százalékából lett elkapás, 396 yardot és 4 TD-t engedett 1 interception mellett 124,5-ös engedett passer ratingért a Cowboys borzasztó védelmében.

A korábbi draftolatlan Mike Hilton a Steelersből, tehát csoporton belülről érkezik és a slotban kiváló játékra képes. Tavaly a PFF értékelése szerint a legrosszabb évét produkálta, 70 százalékos elkapási arányt engedett, 410 yard és 2 TD került a neve mellé, ellenben leszedett három interceptiont is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!