Connect with us

Hír

A Bills kivágta John Brownt és Quinton Jeffersont

A Bills elküldte az elkapó John Brownt és a védőfalember Quinton Jeffersont, illetve átalakította a védőfalember Vernon Butler szerződését. Ezzel a három lépéssel több mint 14 millió dollárt szabadított fel a csapat.

Brown 2019-ben írt alár 3 évre a Billshez. A korábbi harmadik körös pick jól is kezdett, 1060 yardot és hat TD-t szerzett 15 meccsen. Tavaly ugyanakkor sérülések miatt csak 33 elkapást, 458 yardot és három TD-t jegyzett, így várhatóvolt, hogy 7,9 milliót spórolva elküldi a Bills.

Jefferson tavaly írt alá a Billshez, 23 tackle-t és három sacket szerzett 16 meccsen. Korrekt játékot nyújtott, de mindez nem érte meg azt a 6,5 millió dollárt, amit az elküldésével szabadított fel a gárda. Mellette a szintén védőfalember Vernon Butler szerződéséhez is hozzányúlt a Bills: a korábbi első körös DT nem játszott különösebben jól, 6,8 milliót lehetett volna spórolni az elküldésével, de belement egy fizetéscsökkentésbe. Egyelerő nem tudni, mennyi pénzről mondhatott le, 2-3 millió dollárról lehet szó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!