Connect with us

Hír

A Browns leigazolta Malik Jacksont és Anthony Walkert

A Browns tovább erősíti a védelmét: az Eaglestől elküldött Malik Jackson érkezik 1 évre 4,5 millió dollárért, írja Josina Anderson. Továbbá a csapat leigazolta a Colts korábbi linebackerét, Anthony Walkert – ő 1 évre 3,5 millió dollárért írt alá.

A 31 éves Malik Jackson 2012-ben ötödik körös pick volt, a Broncos választotta ki és tagja volt a Super Bowlt nyerő gárdának. A bajnoki cím után 6 évre 85,5 millió dollárért aláírt a Jaguarshoz, de csak három évig játszott Jacksonville-ben, 2019-ben a csapat pénzügyi okokból elküldte. Ekkor jött képbe az Eagles, ami 3 évre 30 millió dolláros szerződést adott neki, de két év alatt 569 snapen volt a pályán és akkor sem volt belőle sok haszon, így idén lapátra került. Egészségesen futás ellen és pass rush-ban is hasznos, 4,5 millióért korrekt vétel.

Jacksonhoz hasonlóan Walker is ötödik körös pick volt, őt 2017-ben a Colts választotta ki. A még mindig csak 25 éves linebacker az elmúlt három évben rendre 700-800 snapet töltött a pályán, bár a játéka nem különösebben jó. Rotációban elfér a Browns gyenge linebackersorában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!