Connect with us

Hír

A Bucs és Brady egy átalakított szerződésről tárgyal

Josina Anderson riportja szerint a Buccaneers és Tom Brady nagyon közel van ahhoz, hogy véglegesítsenek egy átalakított szerződést. Ennek a célja természetesen az, hogy pénz szabaduljon fel a fizetési plafon alatt, ezáltal minél több embert megtartva a Chris Godwin, Shaq Barrett, Ndamukong Suh, Antonio Brown, Rob Gronkowski, Lavonte David hatosból. A kérdés már csak az, hogy egy sima szerződésmódosításról vagy egy hosszabbításról van szó?

Brady aktuális szerződése a 2021-es szezon végéig szól, mellyel az irányító 25 millió dollárt keresne, a teljes összeg garantált. Amennyiben ebből a csapat 24 millió dollárt átalakítana aláírási bónusszá és hozzácsapna a kontraktushoz még négy automatikusan megsemmisülő évet (4,8 millió dollár aláírási bónusz/év), akkor 19 millió dollárt szabadíthatna fel 2021-re (és lenne ugyanennyi halott pénz 2022-re).

Természetesen mindezt egy hosszabbítással is el lehet érni: az idén 44 éves Brady korábban utalt arra, hogy 45 évesen is játszana. Egy egyéves, például 25 millió dolláros hosszabbítás esetén a különbség mindössze annyi a fentiekhez képest, hogy az irányítónak jövőre lenne egy 25 millió dolláros alapfizetése (plusz 4,8 millió dollárnyi aláírási pénz idénről), majd három automatikusan megsemmisülő éve. Így Brady cap hitje 2022-ben 29,8 millió dollár lenne, majd maradna utána 14,4 millió dollárnyi halott pénz 2023-ra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!