Connect with us

Hír

A Chargers megpróbálja elcserélni Trai Turnert

Úgy tűnik, hogy Trai Turner Los Angeles-i pályafutása nem lesz hosszú: a Chargers átadólistára tette a tavaly megszerzett guardot, állítja Adam Schefter. Amennyiben nem sikerül elcserélni, úgy a kivágás sorsára juthat a támadófalember – mindkét esetben 11,5 millió dollárt spórolna a csapat.

Turner 2014-ben harmadik körös pick volt, a Panthers választotta ki. Nagy fogásnak tűnt, különösen passzblokkolásban volt erős,  2017-ben kapott is egy 4 éves, 45 millió dolláros szerződést a csapattól, amit egy Pro Bowler szezonnal hálált meg.

Ezt követően a teljesítménye folyamatosan romlani kezdett, 2020-ban a Panthers el is cserélte a Chargersszel az LT Russell Okungért cserébe. Los Angelesben sem sikerült visszatalálni a régi formájához, a PFF értékelése alapján a 2. legrosszabb guard volt az egész ligában, már amikor pályára tudott lépni.

Mivel még mindig csak 28 éves lesz idén, így lehet piaca, de hosszú távú szerződést jó eséllyel nem fog kapni, előbb bizonyítania kell, hogy még mindig képes átlagon felüli teljesítményre.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x