Connect with us

Hír

A Chiefs és a 49ers is megtartotta safetyjét, a Colts tackle-t igazolt

A 49ers újraigazolta a safety Jaquiski Tarttot egy évre – írja Peter Schrager. A játékost 2015-ben a második körben választotta a 9ers, azóta tagja a csapatnak és világéletében egy átlagos, korrekt safetynek számított. Tartt egész sok sérüléssel bajlódott karrierje során, tavaly is csak hét meccsen tudott pályára lépni, hat éve alatt pedig 66 mérkőzésen szerepelt. Ez a lépés azt jelenti, hogy a 49ers nem változtat a safety-során és nem próbálja ki a 2018-es harmadik körös Tarvarious Moore-t nagyobb játékidőben.


A Chiefs is újraigazolt egy safetyt, méghozzá Daniel Sorensent – számol be Herbie Teope. Ő draftolatlan volt nyolc évvel ezelőtt, egész karrierjét Kansas Cityben töltötte. Már 31 éves, de tavaly egy meccs kivételével mindegyiken pályára lépett és 11-szer kezdő is volt. Tyrann Mathieu és Juan Thornhill mellett egy harmadik számú safety szerepet tölt be a csapatnál, akinek sok játékidő jut, hiszen Steve Spagnuolo védőkoordinátor szereti Mathieu-t mozgatni a pályán, így Sorensennek is sok lehetőség jut. Nagy ütéseiről híres egyébként, de sosem volt egy minőségi játékos.


Ha már nem minőségi játékos: a Colts leigazolta a tackle Sam Tevit – írja Tom Pelissero. A Coltsnak nagy szüksége volt egy bal oldali tackle-re Anthony Castonzo visszavonulásával, hiszen meg kell védeni Carson Wentz vakoldalát – ezt mondjuk aligha Tevi fogja megoldani, legalábbis minőségben semmiképp. A 2017-es hatodik körös játékos az utóbbi három évben kapott nagyobb szerepet a Chargers falában, de a liga legrosszabbjai közt volt a teljesítménye, három év alatt közel 150 nyomást engedett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!