Connect with us

Hír

A Chiefs visszaigazolta Demarcus Robinsont, újabb Falcons-safetyt szerzett a Cowboys

A Chiefs újraigazolta az elkapó Demarcus Robinsont egy évre – írja több forrás is. A korábbi negyedik körös elkapó sorozatban második éve ír alá ilyen szerződést a csapattal. Tavaly a snapek 65 százalékán volt pályán, 45 elkapást és 466 yardot szerzett (mindkettő karrierje legjobbja) és 3 TD-t pakolt még be a közösbe.


Dan Quinn újabb játékost hoz magával Atlantából Dallasba, ugyanis a Cowboys leigazolta a safety Damontae Kezee-t. A korábbi ötödik körös játékos tavaly Achilles-szakadás miatt csak négy meccsen lépett pályára, de négy éve alatt 199 tackle-t, 10 interceptiont és öt kierőszakolt fumble-t jegyzett. Nemrég az is kiderült egyébként, hogy a szintén Falconsból érkező Keanu Neal safety helyett linebacker poszton fog szerepelni Dallasban.


A Jaguars újraigazolta a védőfalember Adam Gotsist, aki tavaly 14 meccsen volt kezdő. Nem játszott valami jól, mindössze 11 nyomás került a neve mellé, habár futásmegállításban korrekt volt. A korábbi második körös védő négy év denveri játék után tavaly szerződött Jacksonville-be. A Jags a védőfalba elég sok játékost igazolt idén, nagy lesz a tolongás a snapekért. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő a valaha volt legmagasabban draftolt ausztrál születésű játékos az NFL-ben.


Matt Breida marad az AFC Easten belül, a Dolphinsból a Billsbe igazol egy évre. A korábbi draftolatlan játékos tavaly 12 meccsen 350 scrimmage yardot szerzett, várhatóan Zach Moss és Devin Singletary mögött sok lehetőség idén sem jut neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!