Connect with us

Hír

A Chiefs visszaigazolta Demarcus Robinsont, újabb Falcons-safetyt szerzett a Cowboys

A Chiefs újraigazolta az elkapó Demarcus Robinsont egy évre – írja több forrás is. A korábbi negyedik körös elkapó sorozatban második éve ír alá ilyen szerződést a csapattal. Tavaly a snapek 65 százalékán volt pályán, 45 elkapást és 466 yardot szerzett (mindkettő karrierje legjobbja) és 3 TD-t pakolt még be a közösbe.


Dan Quinn újabb játékost hoz magával Atlantából Dallasba, ugyanis a Cowboys leigazolta a safety Damontae Kezee-t. A korábbi ötödik körös játékos tavaly Achilles-szakadás miatt csak négy meccsen lépett pályára, de négy éve alatt 199 tackle-t, 10 interceptiont és öt kierőszakolt fumble-t jegyzett. Nemrég az is kiderült egyébként, hogy a szintén Falconsból érkező Keanu Neal safety helyett linebacker poszton fog szerepelni Dallasban.


A Jaguars újraigazolta a védőfalember Adam Gotsist, aki tavaly 14 meccsen volt kezdő. Nem játszott valami jól, mindössze 11 nyomás került a neve mellé, habár futásmegállításban korrekt volt. A korábbi második körös védő négy év denveri játék után tavaly szerződött Jacksonville-be. A Jags a védőfalba elég sok játékost igazolt idén, nagy lesz a tolongás a snapekért. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő a valaha volt legmagasabban draftolt ausztrál születésű játékos az NFL-ben.


Matt Breida marad az AFC Easten belül, a Dolphinsból a Billsbe igazol egy évre. A korábbi draftolatlan játékos tavaly 12 meccsen 350 scrimmage yardot szerzett, várhatóan Zach Moss és Devin Singletary mögött sok lehetőség idén sem jut neki.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2021-03-26 11:48

Breida tök jó példája annak, hogy a futók (néhány kivételtől eltekintve) igazából tetszés szerint cserélhetők. Volt egy tök jó és egy egész jó szezonja a 49ersben, a csapat talán első számú futója volt, aztán elkerült Miamiba és semmit sem ér.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x