Connect with us

Hír

A Lions Christian Jonest, a Raiders Lamarcus Joynert küldte el

Két relatíve nagyobb nevű védő is lapátra került tegnap este: a Lions a linebacker Christian Jonest küldte el, ezzel 2,55 millió dollárt felszabadítva, míg a Raiders 9,95 millió dollárt spórolva a DB Lamarcus Joynertől szabadult meg.

Jones 2014-ben draftolatlan volt, a Bears adott neki esélyt. Ehhez képest nem játszott rosszul, futás ellen korrekt szintre volt képes. 2018-ban került a Lionshöz egy 2 éves, 6 millió dolláros szerződéssel, majd egy évvel később kapott egy hosszabbítást. Az elmúlt két évben teljesen leromlott a teljesítménye, már futás ellen sem volt hasznos, így nem meglepő a menesztése.

Joyner 2014-ben a Rams második köröse volt, ahol zseniálisan játszott, az újonc szerződése végén még franchise taget is kapott a Ramstől. Cornerként és safetyként is lehetett használni, minden téren képes volt kiemelkedő játékra, ezért adott neki a Raiders 4 évre 42 millió dollárt 2019-ben. A korábbi teljesítményét ugyanakkor nem tudta megismételni, futás ellen és coverage-ben is visszaesett a teljesítménye, 2-3 milliónál többet nem ért a játéka. A Raiders a 2019-es holtszezonban négy nagyobb lépést hajtott végre, megszerezte Antonio Brownt, Tyrell Williamst, Lamarcus Joynert és Trent Brownt – egyik sincs már a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!