Connect with us

Hír

A Lions elküldi Justin Colemant és Jesse Jamest is

A Lions tovább folytatja a roster kitakarítását, a szélső corner Desmond Trufant után a slot corner Justin Coleman és a tight end Jesse James is lapátra került – írja Adam Schefter. A két lépéssel 7 millió dollárt spórol meg a csapat.

Coleman draftolatlanul került a ligába 2015-ben. Először a Vikings adott neki esélyt, de nem élte túl a végső keretszűkítést. A Patriots ezután felszedte a waiverről, de egy nappal később menesztette (szeptember 5.), így végül a Seahawks gyakorlócsapatában kötött ki. Ott sem volt sokáig (szeptember 9.), a Patriots leigazolta az aktív keretbe és végül a 2016-os szezon végéig volt a csapatnál.

A 2017-es idény elején a Seahawks egy hetedik körös pickért cserébe megszerezte, ahol két év alatt a liga egyik legjobb slot cornerévé nőtte ki magát. Az újonc szerződése lejárta után 4 évre 36 millió dollárért írt alá a Lionshöz, ahol óriási csalódást okozott: első évében nyolc TD-t engedett (előtte négy szezon alatt összesen hetet), míg tavaly a felé szálló labdák 84 százalékából elkapás lett négy TD-ért, az irányítók 134-es passer ratinggel dobáltak rá. Az elküldése várható volt, a Lionsben mutatott teljesítménye alapján nem számíthat különösebben jó piacra.

Jamest a Lions 2019-ben igazolta le, mikor a Steelerstől távozott, abban az évben a piacon a legnagyobb szerződést kapta a posztján (4 év, $22,6M). Két év alatt mind a 32 meccsen pályára lépett, de csak 30 elkapás került a neve mellé. Ő is nagy csalódás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!