Connect with us

Hír

A Patriots egy DB-t is igazolt, Jason Verrett marad a 49ersben

A Patriots már a negyedik játékost igazolja le három órán belül: a korábbi Eagles cornerback/safety, Jalen Mills írt alá most New Englandbe 4 évre 24 millió dollárért, amiből 9 millió garantált. A 26 éves védő tavaly 1014 snapen lépett pályára és korrekt játékot nyújtott.

A 49ersnek sikerült megtartania a corner Jason Verrettet, aki minimum 5,5 milliót keres majd idén, emellé még egy milliót kereshet, ha Pro Bowler lesz. Amennyiben sikerül egészségesnek maradnia, úgy óriási fogás lesz a csapatnak, tavaly mindössze 76,3-as passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.


A Houston Texans leigazolja az elkapó/visszahordó Andre Robertset, aki az utóbbi három évben Pro Bowler lett visszahordóként. Két évre $5,95 millióért írt alá a csapathoz. Mellette a linebacker Kamu Grugier-Hill is Houstonba költözik, ő 1 évre 3,25 millióért írt alá.


A Rams első körös tendert rakott a corner Darious Williamsre, így ha valaki le akarná igazolni és a Rams nem matcheli az ajánlatot, akkor első körös picket kapna cserébe a csapat. Ezzel $4,76 milliót keres majd a játékos, aki tavaly elit teljesítményt nyújtott Jalen Ramsey túloldalán.


A Jaguars megszerezte a Bearstől a belső védőfalember Roy Robertson-Harrist három évre 24,4 millió dollárért, amiből 14 millió valamilyen formában garantált. A 27 éves védő szép pénz kap ahhoz képest, hogy négy év alatt csak 1355 snapet töltött a pályán és többnyire csak futás ellen hasznos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!