Connect with us

Hír

A piac legjobb cornerbackjére a Washington csapott le

A Washington Football Team elengedte Ronald Darbyt, azonban így is erősített cornerback poszton. A fővárosi gárda ugyanis leigazolta a piac legjobb CB-jét William Jackson személyében, aki három évre $42 millióért írt alá, amiből $26 millió valamilyen formában garantált – írja Adam Schefter.

WJ3 parádésan kezdte NFL-karrierjét, első évében (ami igazából a második volt, mert újonc szezonját sérülés miatt kihagyta) a liga egyik legjobb cornere volt. Ezt a teljesítményt viszont azóta sem tudta megismételni, egy gyengébb és két jó idénye volt 2017 óta. Tavaly a felé dobott labdák mindössze 52.2 százalékából lett elkapás 86,4-es passer ratingért. Egy interceptiont szerzett, öt labdát ütött le és három TD-t engedett a PFF adatai alapján, emellett beszedett hat büntetést. Karrierje során három interception és 28 leütött labda került a neve mellé, és az utóbbi négy évben csak öt meccset hagyott ki a lehetséges 64-ből.

A korábbi első körös játékos most Kendall Fullerrel alkothat majd egy kiváló CB-párost Ron Rivera kezei alatt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
2021-03-17 03:19

A védelemmel talán így már nem lesz gond… Az offense az más tészta. Mondjuk Scherff maradt, a fal amúgy se volt annyira borzasztó, Gibson egészségesen top játékos. Szóval már csak a WR igazolást várom. A drafton első körben meg BPA offense-be (WR/OT, QB, ha marad jó).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x