Connect with us

Hír

A Raiders a másik kezdő guardját, Incognitót is kivágja

A Raiders nemrég kivágta a kezdő guard Gabe Jacksont és állítólag árulják a kezdő tackle Trent Brownt is. Ennyi felfordulás azonban nem elég a támadófalba, Mike Mayockék a másik kezdő guardot, Richie Incognitót is elküldik – írja Ian Rapoport. Ezzel a lépéssel $5,475 milliót szabadít fel a fizetési sapkájában a Raiders halott pénz benyelése nélkül.

Elég furcsa, hogy a Raiders most ennyire felforgatja a támadófalát, hiszen ez erőssége volt a csapatnak, most azonban könnyen gyengeséggé válhat, ha nem hoznak utánpótlást. Ez viszont a védelem megerősítésének rovására is mehet, és bőven van lyuk a defense-ben, főleg egy sémaváltást követően.

A 37 éves Incognito tavaly csak két meccsen tudott pályára lépni, ugyanis utána elszakadt az Achillese, így sérültlistára került. Előtte hosszú éveken át nagyon stabil, megbízható guard volt, így rövid távon még könnyen elképzelhető, hogy tud segíteni egy csapat támadófalán. Épp ezért lesz iránta érdeklődés, de a korábbi komoly off field ügyei miatt azért olyan sok kérőre nem számíthat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!