Connect with us

Hír

A Raiders elküldte az elit center Rodney Hudsont

A Raiders teljesen felforgatta a támadófalát: Trent Brown, Richie Incognito és Gabe Jackson után a center Rodney Hudsontól is megvált a gárda. Nagyon furcsa lépés: normál kivágás esetében semmit nem spórol a lépéssel a Raiders, sőt 2 millió dollárral kevesebb cap sapce-e lesz 2021-re (egy post-June 1 cuttal már 6,4 millió dollárt szabadítana fel a csapat, de ez az összeg csak június elsejétől állna rendelkezésre).

UPDATE: Hudson kérte a menesztését és ennek érdekében lemondott idei $3,5 milliós garantált fizetéséről is. Így a halott pénz már “csak” $12,114 millió és egy kicsit spórolt is az ügyleten a Raiders.

Hudson 2011-ben 2. körös pick volt, a Chiefs választotta ki. Harmadik évére lett kezdő és azonnal a liga elitjébe került, különösen passzblokkolásban volt félelmetes. Az elmúlt években nem volt nála jobb passzblokkoló center a ligában, 2017 és 2019 között például összesen egy sacket és 11 nyomást engedett közel 3000 snapen.

A tavalyi szezonja nem volt annyira jó önmagához képest, 14 nyomást is engedett, de még így is az egyik legjobb volt a posztján. Hacsak nincs valamilyen egészségügyi problémája, úgy hatalmas piaca lesz.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-03-16 18:04

Futast hogy blokkolta a fiatalember?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x