Connect with us

Hír

A Raiders megegyezett Yannick Ngakoue-val

Óriási üzletet kötött a Las Vegas Raiders: két évre mindössze 26 millió dollárért sikerült leigazolni a pass rusher Yannick Ngakouét, írja Adam Schefter. Ebből az első éves $13 millió teljesen garantált, illetve sérülés esetére a jövő évi $5 milliós roster bónusz is.

A két hét múlva 26 éves Ngakoue 2016-ban harmadik körös volt, a Jaguars választotta ki. Zseniálisan kezdte a profi karrierjét, négy év alatt 37,5 sacket szerzett, de tavaly is 44 nyomást és 8 sacket jegyzett, pedig pár hónapon belül kétszer is csapatot váltott (a szezon előtt nem sokkal még a Jaguars játékosa volt, majd a Vikingshoz, a trade határidő előtt pedig a Ravenshez került).

Futás ellen továbbra sem jó, de pass rush-ban kiváló. A kora és teljesítménye miatt ennél jóval több is kinézett neki a piacon (274-szer generált nyomást és 45,5 sacket szerzett öt év alatt, míg az évi 14 millióért aláíró Matt Judon 198 nyomást és 34,5 sacket jegyzett ugyanennyi idő alatt).

Ngakoue annak is örülhet, hogy ismét együtt dolgozhat a védőkoordinátor Gus Bradley-vel, akinek kezei alatt legjobb évét produkálta.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2021-03-16 06:09

A 3. bekezdés zárójeles részének 2. feléből kimaradt az alany :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x