Connect with us

Hír

A Ravens egy első körös picket szeretne Orlando Brownért

Orlando Brown egy hónapja cserét kért a Ravenstől, mivel ő csak a támadófal bal oldalán hajlandó játszani. A csapat nem zárja ki a kérés teljesítését, de Mike Clay (ESPN) információi szerint csak egy első körért cserébe.

Brown az ESPN pass block win rate mutatója szerint 2019-ben a 6., 2020-ban a 28. legjobb volt, a PFF-nél 2019-ben passzblokkolásban a 9., összességében a 28., 2020-ban passzblokkolásban a 28., összességében pedig a 26. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Ravens rendszere nagyban segíti a támadófalemberek munkáját, így könnyebb jó értékelést szerezniük.

A játékos szándékainak mozgatórugója természetesen a pénz (szakmailag már nincs különbség egy minőségi jobb és baloldali tackle között). A liga legjobb LT-i 20+ millió dollárt keresnek évente, a jelenlegi rekorder David Bakhtiari 23 millió dolláros átlaggal. Ezzel szemben a legjobban kereső RT még mindig az a Lane Johnson, aki 2019-ben kapott 18 millió dolláros átlagfizetést (és nála az is benne volt a pakliban, hogy átmozgatják balra).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!