Connect with us

Hír

A Saints öt játékos szerződéséhez is hozzányúlt

A Saints nagyobb fokozatba kapcsolt, több szerződéshez is hozzányúlt tegnap este: a csapat kivágta a tight end Josh Hillt és az amúgy lejáró szerződésű Jared Cookot, hosszabbított a special teamer JT Gray-jel és átalakította David Onyemata, illetve Will Lutz szerződését.

A fentiek közül talán Cook esete a legérdekesebb, akit annak ellenére vágott ki a csapat, hogy amúgy is lejárt volna a szerződése. Ennek feltehetően az volt az oka, hogy a tight endnek volt automatikusan megszűnő szerződése, ami 2 millió dollárral terhelte volna a csapat idei capjét a szerződés megszűnésének pillanatában. Így ez az összeg már most megjelent a csapat könyvelésében, ezzel elébe menve egy esetleges kellemetlen meglepetésnek.

Cook mellett a szerződéssel rendelkező Josh Hill is repült, akinek 2013 óta 116 elkapásból 1071 yardja és 15 TD-je volt a csapatban. A lépéssel 2,5 millió dollárt szabadított fel a Saints.

A gárda továbbá két évre 4 millió dollárért hosszabbított a speciális egységben játszó JT Gray-jel (aki RFA lett volna, de így egy kicsit olcsóbban tartotta meg a gárda), illetve átalakította a védő David Onyemata szerződését, utóbbival 4,34 millió dollárt spórolva.

UPDATE: A mai napon a rúgó Will Lutz szerződését is átalakította, további $1,74 milliót spórolva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!