Connect with us

Hír

A Seahawks meghallgatja az ajánlatokat Russell Wilsonért

Dianna Russini információi szerint a Seahawks ugyan nem árulja aktívan Russell Wilsont, de nem is csapja le a telefont, ha valaki az irányító iránt érdeklődik, hanem meghallgatják az ajánlatokat (ellentétben a Texansszal). Russini hozzáteszi, hogy Wilson nem boldog Seattle-ben, míg Mike Silver arról számolt be, hogy a Seahawks sem boldog a Wilson-helyzettel.

Dov Kleiman információi szerint ott van a kutya elásva a történetben, hogy Wilson úgy gondolja, hogy ő egy valaha volt top5-ös irányító, ellenben úgy látja, hogy a csapat még csak top10-esnek sem tekinti és visszatartja bizonyos döntésekkel (séma, személyzet). Pete Carrollék úgy látják, hogy tavaly odaadták Wilson kezébe a gyeplőt, ő azonban nem tudta fenntartani a kiváló formáját még csak egy éven keresztül sem, így már nem bíznak benne ilyen szinten.

Wilson az ügynökén keresztül már tudatta a nagyvilággal, hogy csak a Cowboys, a Raiders, a Saints és a Bears csapataiba lenne hajlandó igazolni, és mivel no-trade clause van a szerződésében, így vétójoga van más cserepartnerek esetén.

Az látszik, hogy a viszony eléggé megromlott a felek közt, de pénzügyileg még mindig nehéz elképzelni, hogy összejön a csere, hiszen a Seahawksnak $39 millió halott pénzt kellene benyelnie, ráadásul ez azt jelentené, hogy $7 millióval kevesebb helye lenne a fizetési plafon alatt a csapatnak, ami az idei pandémia okozta csökkenő fizetési sapkával nagyon problémásnak tűnik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!