Connect with us

Hír

A támadófalat, az elkapósort és a secondaryt is erősíti a Jets

A New York Jets három igazolást is végrehajtott az éjszaka folyamán, írja több forrás is.

Egyrészt egy évre $4,5 millióért leigazolta a csapat a defensive back Lamarcus Joynert, aki korábban a Ramsben, majd a Raidersben játszott. Los Angelesben safety volt, Vegasban viszont nickel cornerként játszatták első sorban, most viszont állítólag visszatér eredeti posztjára. Minden bizonnyal jót is tesz majd neki, mert nem jött be a posztváltás, a Raidersben leginkább szenvedett, míg a Ramsben azért elég jó játékosnak számított. Ha tényleg safety lesz, akkor Marcus Maye-jel és Ashtyn Davisszel kell megküzdenie egy kezdő posztért.

A Jets emellett megegyezett az elkapó Keelan Cole-lal is egy évre egy $5,5 milliós fizetésről. A korábbi draftolatlan játékos a Jaguarstól érkezik, tavaly 55 elkapásból 642 yardot és 5 TD-t szerzett, és returnerként is dolgozott. A New York-iak állítólag meg akarták szerezni JuJu Smith-Schustert, ez az igazolás viszont lehet azt jelenti, hogy erre nem fog sor kerülni. Cole-nak jelen pillanatban Denzel Mimsszel, Corey Davisszel és Jamison Crowderrel kell majd küzdenie a snapekért és a labdákért.

A támadófalba is érkezett egy új játékos a guard Dan Feeney személyében, aki egy évre költözik át Los Angelesből a Nagy Almába. Vélhetően inkább mélyítésről van szó, mintsem erősítésről, mert a korábbi harmadik körös játékos négy éven át konstans gyenge teljesítményt nyújtott a Chargers színeiben. A belső támadófalban jelenleg Connor McGovern, Alex Lewis és Greg Van Roten számít kezdőnek, ami nem épp egy veretes névsor, így ide a drafton várható erősítés.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2021-03-19 14:43

Raiders Defensive Mant igazolni erősítés címén…

ahanem
ahanem
Reply to  Kopi3.14
2021-03-19 17:55

nem ért ha a pozícióján játszik adott játékos

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x