Connect with us

Hír

A Washington is megpróbálta megszerezni Marcus Mariotát

A Patriots után újabb név is felmerült Marcus Mariotával kapcsolatban, több forrás szerint a Washington Football Team is megpróbálta megszerezni a Raiders csereirányítóját. A dolgot jelenleg pihentetik a csapatok, de nem lenne meglepő, ha később még egy kört futna a fővárosi csapat, Alex Smith kivágása után Taylor Heinicke és Steven Montez alkotja a QB-sort.

Mariota szerződése még egy évre szól a Raidersnél. Az alapfizetése mindössze 10,625 millió dollár, de különböző ösztönzőkkel ez nagyon könnyen felmehet akár 22 millió dollárig. Nem mintha ez ne férne bele az 52 millió dollárnyi cap space-szel rendelkező Washingtonnak, de emiatt feltehetően más elképzelése van az irányító értékéről, mint a Raidersnek.

A korábbi 1/2-es értékét nehéz meghatározni. Egyesek szerint akár egy 3. kört is érhet, de valószínűleg annyiba fog kerülni, mint az őt kiszorító Ryan Tannehill: egy 4-5. kör körüli pickbe.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2021-03-02 05:28

Az a 4. kör soknak tűnik érte. Tannehill egy oké franchise QB volt Miamiban, három 3900+ yardos szezonnal, Mariota pedig gyakorlatilag sosem nézett ki megbízhatóan jó irányítónak, nem egy polcon van/volt a két játékos. Ezen felül a 22 milliós potenciális fizetése is óriási a teljesítményéhez képest, de ha csak csere QB-nak kell, azt is talál a WFT 10 misinél olcsóbban. Egy 6-7. körös picknél több pazarlás volna érte.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Farubcek
2021-03-02 10:00

Illetve, ha most a WFT helyzetét nézem, akkor nekik aztán igazán felesleges kezdő QB-ért picket adni. Itt most Heinicke/Trub/Newton szintű kezdő QB-val kell végig csinálni a szezont aztán bízni abban, hogy elég magasan húznak jövőre. Elvileg az új franchise név jövőre érkezik. Jobb lenne, ha új irányító és érkezne a draftról.

Farubcek
Farubcek
Reply to  JackEasterby
2021-03-02 10:26

Még ha rendes QB-ért adnának picket, az oké volna. De Mariota-szintű irányítót ingyért is lehet kukázni, le is írtad, hogy kiket.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Farubcek
2021-03-02 12:55

Mariota annyiban különbözik, hogy egy kifutott év benne nagyobb eséllyel van meg, mint a többiekben. Szerintem ő futna a labdával 10-szer is meccsenként csak, hogy bizonyítson. Más kérdés, hogy a WFT egy átlagos 8-8 körüli szezonnal ugyanúgy nem jutna közelebb ahhoz, hogy hosszútávra szerezzen irányítót.

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-03-02 12:00

Az ott egy hetyke mehikói bajszocska a rács mögött?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x