Connect with us

Hír

A Washington leigazolta Adam Humphriest

Ryan Fitzpatrick és Curtis Samuel után Adam Humphries is Washingtonba költözik, írja több forrás. Az elkapó szerződésének részletei egyelőre nem ismertek.

Humphries 2015-ben draftolatlan volt, majd a Tampa Bay Bucs adott neki lehetőséget. Négy évig volt a csapatnál és meglehetősen jól teljesített: 2016 és 2018 között folyamatosan 600+ yardot szerzett és visszahordásoknál is hasznos volt.

Újonc szerződése utolsó évében 76 elkapásból 816 yardot és öt TD-t gyűjtött, ami annyira megtetszett a Titansnek, hogy négy évre 36 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Az elkapó nem tudta meghálálni a bizalmat. 2019-ben 12 meccsen játszott, de csak 374 yardot és két TD-t szerzett, míg tavaly hét meccsen 228 yard és két TD jött össze neki.

Túlzás lenne azt állítani, hogy top játékos a posztján, de WR3-nak abszolút megfelelő. Terry McLaurin és Curtis Samuel mellett nem is kell sokkal nagyon szerepet szánni neki, ráadásul ott van még Antonio Gibson, Antonio Gandy-Golden és Cam Sims is. A tavalyi évhez képest nagyon jól néz ki a fővárosi offense.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!