Connect with us

Hír

A Washington leigazolta Adam Humphriest

Ryan Fitzpatrick és Curtis Samuel után Adam Humphries is Washingtonba költözik, írja több forrás. Az elkapó szerződésének részletei egyelőre nem ismertek.

Humphries 2015-ben draftolatlan volt, majd a Tampa Bay Bucs adott neki lehetőséget. Négy évig volt a csapatnál és meglehetősen jól teljesített: 2016 és 2018 között folyamatosan 600+ yardot szerzett és visszahordásoknál is hasznos volt.

Újonc szerződése utolsó évében 76 elkapásból 816 yardot és öt TD-t gyűjtött, ami annyira megtetszett a Titansnek, hogy négy évre 36 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Az elkapó nem tudta meghálálni a bizalmat. 2019-ben 12 meccsen játszott, de csak 374 yardot és két TD-t szerzett, míg tavaly hét meccsen 228 yard és két TD jött össze neki.

Túlzás lenne azt állítani, hogy top játékos a posztján, de WR3-nak abszolút megfelelő. Terry McLaurin és Curtis Samuel mellett nem is kell sokkal nagyon szerepet szánni neki, ráadásul ott van még Antonio Gibson, Antonio Gandy-Golden és Cam Sims is. A tavalyi évhez képest nagyon jól néz ki a fővárosi offense.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
2021-03-26 04:05

“A tavalyi évhez képest nagyon jól néz ki a fővárosi offense” – volt honnan fejlődni, de tény, hogy most van ok a bizakodásra :D

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x