Connect with us

Hír

Adoree Jackson évi 13 millió dollárért a Giantsé

Adoree Jackson azon ritka kivételek egyike, aki brutálisan jól járt anyagilag azzal, hogy korábbi csapata elküldte: a corner 3 évre 39 millió dollárért írt alá a Giantshez. Ian Rapoport és egyéb források információi szerint a szerződésből 26,5 millió dollár teljesen garantált, illetve további 5,5 millió dollár ösztönzőt tartalmaz.

Jackson a Titans 1/18-asa volt 2017-ben. Idén az ötödik éves opciója alatt játszott volna, ami 10,244 millió dollárt jelentett számára, vagyis a Giantsnél jóval többet keres az opciójánál. Ez azt jelenti, hogy az egyik csapat biztosan nagyon rossz döntést hozott, láthatóan nagy a különbség kettejük közt Jackson értékét illetően.

Ezzel együtt a Giantsnél jelenleg örülhetnek. Jackson egészségesen egy jó CB, a PFF szerint a 16. legjobb volt 2019-ben, vele kiegészülve nagyon jónak tűnik a csapat secondaryje:

  • CB1: James Bradberry
  • CB2: Adoree Jackson
  • S/CB: Logan Ryan / Darnay Holmes
  • FS: Xavier McKinney
  • SS: Jabril Peppers

39 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
39 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2021-03-23 03:19

Alakul ez a Giants, elől és hátul is. Ha nem is lesznek topcsapat, de (attól függően, hogy a Dallas megtáltosodik-e idén) a csoportgyőzelemre tök reális az esélyük.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Farubcek
2021-03-23 03:40

Várjál csak. Tavaly is tök reális esély volt a csoportgyőzelemre, de attól még nem volt jó a csapat :)

Farubcek
Farubcek
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-23 06:03

Azért az idén szerintem a Dallas és a Washington is lényegesen jobb lesz, mint tavaly. Előbbinek ennyire alulteljesíteni nehéz lenne mégegyszer, pláne Prescottal a fedélzeten, utóbbi pedig talán a legjobb volt a FA-piacon. Idén már szerintem egész jó csapatnak kell ahhoz lenni, hogy az NFC Eastben valaki labdába rúgjon.

Aztán majd meglátjuk, persze…

ahanem
ahanem
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-23 07:32

persze de mondjuk ezt úgy, hogy az a bizonyos csoportgyőztes volt a legközelebb a későbbi bajnok legyőzéséhez

Fetyke
Fetyke
Reply to  ahanem
2021-03-23 09:47

Na! Rodgers 8 yardra volt az egyenlítéstől! :D

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2021-03-24 14:29

nem feltétlen
ahhoz az is kéne, hogy a 2 pontos kísérletek sikeressége 100% legyen

Wide open
Wide open
2021-03-23 04:07

Egészen jól néz ki ez a Giants védelem. Csak éppen Jones továbbra is egy hatalmas kérdőjel, az O line meg még gyengült is tavalyhoz képest. Hiába a sok tehetséges játékos a pályán, ha minden egyes snapnél izgulni kell a nyomás miatt. Épp ezért én ebben a Giantsben jelenleg olyan 8 győzelmet látok. Mondjuk ez ebben a csoportban akár elég is lehet :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Wide open
2021-03-23 04:20

“…Jones továbbra is egy hatalmas kérdőjel,…”

Nincs itt semmi kérdőjel. Jones bust. A Giantsnek rá kellene mennie az egyik QB prospectre, különben sehol sem lesznek.
Egyébként a 8 győzelem idén már negatív szezont jelent. :)

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Fetyke
2021-03-23 04:41

Szerintem ez erős kijelentés. Tény, hogy a tavalyi szezonja eléggé gyengére sikeredett, de ha azt nézem volt is rá bőven oka.

Sérült volt, amiből túl korán hozták vissza és emiatt sikerült olyan csodálatosra a Cards elleni meccse. Új OC-t kapott az első évéhez képest (amikor meg rookie rekordot döntött passzolt TD-kben). A támadósor legnagyobb sztárja lesérült a 2. fordulóban, amivel együtt a futójáték is megszűnt létezni, majd utána a WR sorból is Shepard és Tete hol egészséges volt, hol nem. A legbiztosabb célpontja azaz Engram lett, aki végül több kárt okozott mint hasznot az INT-jeivel, amik rajta múltak nem DJ-n.

Nem volt csodás, sőőőt gyenge volt a 2. évében Jones, de elég sok minden közrejátszott ebben. Az első évének legfőbb godját a fumble problémáit viszont sikerült leredukálnia, ráadásul úgy, hogy 2. szezonjában többet sack-elték mint az elsőben a papiron jobb fal mögött. De ebben benne van a sérülése is, ami után már nem futkosott annyira, miközben ez is fontos eleme volt a játékának.

Most azért jött Golladay is, hogy végre kiderüljön mit is ér Jones valójában. Gyanitom Gerrett sem hülye, látta milyen számokat hozott DJ nélküle, és most most Judge is arra biztatja majd, hogy jobban engedje el a gyeplőt, ne csak az 5-10 yardos rövid szitukra állitsa be az O-t.

Lehet hogy bust lesz, mert simán benne van, de ezt pont most kijelenteni szerintem elég erős, miközben pont hogy most jöhet el számára a vizválasztó szezon. Mayfield is visszaesett a 2. évére, és Josh Allan sem váltotta meg a világot az első 2 évében, pedig mindkettő jobb csapatban szerepelt mint Jones. Majd az idei év eldönti mind Gettleman mind DJ jövőjét.

Fetyke
Fetyke
Reply to  AwesomeOne
2021-03-23 06:33

Jó sokat írtál! :D

Kezdjük a végéről. Én még Josh Allentől sem dőlnék el egy kiemelkedő szezon után. Mayfieldet nem is értem miért hoztad ide. Baker nem bust, de egy közepesnél nem jobb irányító. A baj csak az, hogy Daniel Jones az első két éve alapján még Mayfieldtől is le van maradva.

Ami a fumble problémát illeti. Az első évéhez képest valóban le tudta csökkenteni ezek számát Jones. Eddig jó a megállítás. De tegyük már hozzá, hogy még ez a leredukált szám is nagyon gyenge, ezzel is a liga legrosszabbjai közé tartozik még mindig Daniel. Azaz sikerült javulni, egy még mindig elfogadhatatlan szintre.

Két év alatt Jones 38 TD-ét ért el (passzolt + futott), ezzel szemben 39 labdát vesztett el (INT + fumble). Még az 1-et sem éri el a TD/labdavesztés aránya!!! Csak hogy tudj viszonyítani, ugyanez Mayfieldnél 79/52 (1,52) Josh Alennél 92/43 (2,14) vagy Cousinsnál (utolsó 3 éve a Vikingsban) 94/44 (2,14).

Kifogásokat persze mindig lehet találni a gyenge játékra. Mikor ki sérül meg körülötted. Mikor ki az edződ, aki visszahúz. Stb. De valójában egy franchise irányítónak ilyen kifogásokra nincs szüksége. Én szurkolok, hogy legyen neked igazad és jöjjön ki Jones-ból az állat. De azért a realitás az, hogy két ilyen esztendő után ritkán táltosodik meg bárki is. Lehet még hinni a csodában és várni azt, de ha rám hallgattok, akkor a biztonság kedvéért megpróbáltok egy irányítót elhozni most az idei classból. :)

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Fetyke
2021-03-23 07:10

Érdekes hogy Mayfield-nél mind a 3 évét nézed, még Jones-t a 3. évére kukázod.

“Két év alatt Jones 38 TD-ét ért el (passzolt + futott), ezzel szemben 39 labdát vesztett el (INT + fumble). ” – Eddig jó a megállítás.

Eközben Mayfield első 2 évében 40 labdavesztés (ami ugye több mint Jones-nál a szuperelfogadhatatlan), 52 TD, ami jelentősen több, de mindezt egy jobb csapatban OBJ-nek és Lendry-nek dobálva. Nem Engram-nek.

https://fuzovelkifele.com/2021/01/a-pro-bowler-evan-engram-35-ponttol-fosztotta-meg-a-giantset/

– olvasd el, mert csak ebből le lehetne vonni 3 labdavesztést + 11 drop. Browns-ost csak a lista leges legalján találsz, egy másik Giants játékos alatt bőven.

Ezeket a számokat közben 3-al több meccsen érte el Mayfield, de igy is hogy többet játszott 18x kevesebbszer sack-elték. Aminek ugye van köze a fumble gondokhoz talán esetleg.

“De tegyük már hozzá, hogy még ez a leredukált szám is nagyon gyenge..”
– a 6 nagyon gyenge? A példának felhozott Kirk 5 lasztit adott el, mig az elit QB-k a minőségi falak mögött 2-őt. De a 6 az nagyon gyenge… LOL
Vagy INT-el együtt érted? Mert Kirk pl. tavaly 18 labdát adott el, miközben Jones “a nagyon gyenge” csak 16ot.

Kifogások vannak… vannak, és tények is vannak amik nagyban befolyásolják pár játékos megitélését. De persze olyanok is vannak akiket ez nem érdekel, elferditett statokat állitanak, kinek 3év játékát nézve egy PO csapatban, és kinek 2 évét egy 6-10-esben.

Erről ennyit, leirtam amit akartam, csak gondoltam reagálok az elferitésre amivel elő tetszett állni. A lényeg: “Én szurkolok, hogy legyen neked igazad és jöjjön ki Jones-ból az állat.” – én is.

ahanem
ahanem
Reply to  AwesomeOne
2021-03-23 07:31

“I only believe in statistics that I doctored myself”

― Winston S. Churchill

Fetyke
Fetyke
Reply to  AwesomeOne
2021-03-23 09:47

Bármennyire is nem hiszed, de bizony Kirk 5 fumble-je is sok. Ez neki is a gyengéje. Más kérdés, hogy Jones-al ellentétben az ő játékának vannak olyan elemei, amikkel ezt némileg tudja kompenzálni.
Cousins valóban kettővel több labdát adott el, mint Jones (igaz több meccset is játszott). Csak éppen háromszor annyit TD-t bele is tett a közösbe, mint a fiatal New Yorki óriás.
A többi (rossz a csapat, stb) olcsó kifogás. Én is jöhetnék ilyenekkel, hogy Jones a liga leggyengébb csoportjában játszik és ott nem tud mutatni semmit sem. Minek? Fölösleges!
Aki nem hiszi, hogy Jones bust, az járjon utána és derítse ki maga! Én szóltam előre…

Farubcek
Farubcek
Reply to  Fetyke
2021-03-23 11:13

“Aki nem hiszi, hogy Jones bust, az járjon utána és derítse ki maga! Én szóltam előre…” szerintem nagyon kevesen vannak, akik úgy igazán meg fognak lepődni, ha Jones az idén bukik. És három év után, amiből egy szezonban azért átlag feletti lesz a kisegítőszemélyzete, ezt már jól látni – szerintem ebben az esetben mindannyian, akik most ellenkezünk, fel fogjuk tenni a kezünket, hogy tényleg nem ő a jövő New Yorkban. De két, egyáltalán nem borzalmas szezon után eltemetni őt hiba lenne. Josh Rosen két év után bust volt, tiszta sor. Haskins bust. Az egészen más szint. Jones “csak” nem elit ezidáig. Hogy lesz-e valaha, az kétséges, de nem reménytelen.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Farubcek
2021-03-24 09:18

1.Minden elvakult szurkoló megmondja, hogy Rosen megérdemli, hogy jó csapatban játsszon. Majd nézd csak meg hány ilyen komment van egy Rosen cikknél ezzel kapcsolatban :D
2. Én valahol megértem Fetyke egészen spártai módszerét is, mert tényleg nevetségesen sok példa van arra, hogy GM-ek, HC-k magukra húzzák a bilit és közben kiabálják, hogy az a korona.
3. Én személy szerint úgy látom, hogy tök mindegy minek tartjuk Jonest 2 év után. 1/11-ről nem jutnak jobb prospecthez, mint ő volt így vele kell tovább menni, aztán lesz ami lesz.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Fetyke
2021-03-23 15:24

“Csak éppen háromszor annyit TD-t bele is tett a közösbe, mint a fiatal New Yorki óriás” – a kamu statok folytatódnak.

Matematika: Joens 38TD x 3 = 114
Akkor 114 TD-je van Kirk-nek ez alatt a 2 év alatt? Nem, csak 61 ami még csak kétszerese sem Jones számána.

Te csak a hasadra csapsz és mondasz egy számot, amit önigazolásnak veszel, miközben köze nincs a valósághoz. És akkor én keresek kifogásokat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elképesztő milyen szépen alátámasztott érvelésed van. Jones rossz me csak, és aki mást mond az téved. Mindezt alátámasztod 2 unikornissal és 3 mogyorós sütivel, meg 3 fake stat után 1 valóssal :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  AwesomeOne
2021-03-23 16:53

Be ne szarj a nagy erőlködéstől! :D
És döntsd már el végre, hogy akkor hány évet szeretnél figyelembe venni (nem mintha nem lenne egyébként tök mindegy)! Egyet? Akkor valóban 2-vel több labdát adott el Cousins, de háromszor annyit TD-ét ért el. Az elmúlt két évet? Rendben. Akkor “csak” tényleg másfélszer annyit TD-t ért el Kirk (63 v 38), viszont egyharmaddal kevesebb labdaeladás mellett (27 v 39). Remélem azért sikerül érzékelni a különbséget! 63/27 = 2,33 v 38/39 = 0,97 Az egyik egy jó arány, a másik pedig a szarnál is rosszabb. Elfogadhatatlan! Kitalálod ugye, hogy kié a szarnál is rosszabb?
Persze te ezeket pontosan tudtad eddig is, csak nyilván jól esett/esik a hülyét játszani, ami engem egyáltalán nem zavar. Nyugodtan tartsátok meg felőlem Jonest, ha ennyire tetszik amit eddig nyújtott. Csak ne akarj meggyőzni kérlek arról, hogy a szar nem is annyira szar. De, az!

chester
chester
Reply to  Fetyke
2021-03-24 09:17

Én ahogy kivettem Awesome szavait, szó nem volt arról, hogy Jones jó vagy Jones szar. Arról van szó, hogy egy másodéves irányítót nem kell még leváltani az első teljes szezonja után, és ebben igaza van.

Ha most adnának neki 5 évre 200 millió dolláros szerződéshosszabbítást akkor megérteném a kritikákat, de szerintem ők is :D De itt arról van szó, hogy egy újonc szerződés alatt játszó QB-nak megteremtik a lehető legjobb offense-t, hogy kiderüljön ő-e az emberük vagy nem. Ez meg nem hogy elítélendő, de inkább példamutató számomra a Giants részéről.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  AwesomeOne
2021-03-24 07:24

Itt most te vagy aki keveri a szart. Igaz Fetyke se korrekt a Mayfieldes párhuzammal. Jones eddig 2 év alatt összességében gyenge volt. Ha arról akarunk beszélni, hogy franchise QB lehet akkor minimum úgy kellene passzolnia ahogy Murray teszi. Pedig ő se egy jó passzoló inkább a lábából él meg.

Farubcek
Farubcek
Reply to  Fetyke
2021-03-23 06:33

Az idei szezon gyakorlatilag perdöntő lesz Jones kapcsán. Eddig két szezont húzott le egy nagyon szar csapatban, WR1 nélkül, a legutóbbit ráadásul a liga egyik legjobb futója nélkül. És így hozott átlagoshoz közelítő számokat. Az idén gyakorlatilag mindent megkapott: WR1, remek red zone target TE, plusz ugye Barkley is visszatér. Várjuk ki a szezon végét szerintem. És amúgy persze, benne van, hogy továbbra sem tud mit kezdeni a nyomással, és akkor jövő ilyenkor mindenki felteszi majd a kezét, hogy igen, ez a srác tényleg bust.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Farubcek
2021-03-23 06:41

Szeretem ezeket a megfogalmazásokat: :)
“És így hozott átlagoshoz közelítő számokat.”
Az átlagoshoz közelítő szám a gyenge. Jones egyébként nagyon messziről közelíti az átlagost. Valójában lehozott egy kicsit gyenge és utána egy nagyon gyenge szezont.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Fetyke
2021-03-23 07:17

Payton első éve is nagyon gyenge volt… Egy rookie irányitot nem lehet 1-2 év alapján megitélni. Te egy olyan GM lennél aki hoz egy QB-t akiben papiron megbizik, majd ha az amúgy gyenge csapatát nem képes a 2. idényére kihúzni a trágyából akkor kukáznád is? Komoly szakmai háttérrel rendelkező emberek sem itélnek meg ilyen gyorsan 1-1 játékost, mint te innen kis hazánkból a tv… nem is a tv, hanem gondolom max pár összefoglaló után.

Fetyke
Fetyke
Reply to  AwesomeOne
2021-03-23 09:35

“2 év után még bármi lehet belőle… Még fejlődhet… Építhetnek köré csapatot…”
Ugyanezeket az érveket hallgattam végig 2-3 évvel ezelőtt Trubiskyvel kapcsolatban is. :D A medvék sem hallgattak rám. :DDD
Aki szar, az bárhogyan csűrjük-csavarjuk szar marad. Persze! Ha köré tesztek egy csapatot, akkor akár kinézhet franchise QB-nak is, mint mondjuk anno Dalton. Hogy erre érdemes e 10-15 évet elpazarolnia a csatnak? Én nem hiszem.

chester
chester
Reply to  Fetyke
2021-03-24 09:09

Ha Josh Allent kis kitették volna 1 év után, mondván aki szar az az is marad, és Allent bizony újoncként az volt, akkor most nem jutottak volna vele AFC döntőbe. És nem 10-15 évet kell elpazarolni, hanem hármat vagy négyet – amíg tart az újonc szerződése.

Nem azt mondom, ha 3 év után sem derül ki akkor megfontolandó, vagy ha nem hullik az ölükbe egy 1/1 olyan évben, ahol van egy Lawrence vagy Burrow.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  chester
2021-03-24 09:22

Sorold fel légyszives, hogy Allen első évében hány pontot szerzett az offense nélküle illetve hol vannak az elkapók jelenleg akiknek ő dobált. Ha ez sikerült fuss neki újra annak, hogy Allen milyen volt első évében.

chester
chester
Reply to  JackEasterby
2021-03-24 09:26

Értem, tehát aki Rosennél azzal jön, hogy az offense milyen volt körülötte az szerinted ütődött, de aki Allennél jön ezzel, az rendben van? Értem én hogy Rosen a közelébe nincs Allennek, de nem érzed visszásnak ezt? :D

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  chester
2021-03-24 10:58

1.Rosennek 16 kezdő meccsen volt 12 TD-je és 24 labdavesztése. A tavalyi szezonban odáig jutott, hogy 2 meccsen volt mindössze nevezve a szezon többi részén gyakorló csapatos volt. Aki ezek után is arra hivatkozik, hogy benne lehet a franchise QB, csak a Dolphins meg a Cardinalsban olyan rosszak voltak a körülmények az szerintem illethető azzal a jelzővel amit te magad is írtál.
2. Allennek volt 18 TD-je és 14 labdavesztése egy pocsék offenseben első évében. Nyilván nem túl szívderítő látvány, de ebben az esetben ha valaki kijelenti, hogy Allent el kell felejteni, akkor az ellen lehet érvelni, hogy egy ilyen offenseből újoncként nem nagyon lehet többet kihozni.

ahanem
ahanem
Reply to  JackEasterby
2021-03-24 14:26

mondjuk Allen előtt volt egy OL, Rosen előtt pedig nem
OL nélkül pontosan annyit érnek a jó célpontok, mintha én “futnám” a slanteket ott a guard termetemmel

Fetyke
Fetyke
Reply to  chester
2021-03-24 13:42

Bjeela tudna erről sokat mesélni! :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  chester
2021-03-24 13:48

Egyébként mindenki ezzel a Josh Allennel példálozik. Egyrészt még Allen sem egy HoF irányító. Másrészt az általa felmutatott fejlődés olyan ritka, mint a fehér holló. Persze lehet ebbe kapaszkodni azoknak, akik ragaszkodnak az 1-2-3 évvel ezelőtt kiválasztott bust újoncukhoz…

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2021-03-24 14:24

“Egyrészt még Allen sem egy HoF irányító.”
Mahomes sem.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  AwesomeOne
2021-03-24 07:04

Peyton 20 évig megdönthetetlen rekordot állított fel a “nagyon gyenge” évében. Az persze igaz, hogy az eladott labdák száma irgalmatlanul sok volt, de a Colts hosszútávban gondolkodott és hagyta ilyen bátran játszani, hogy majd ezekből a hibákból tanuljon.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Fetyke
2021-03-23 14:15

Átlagos QB-k nem szoktak Nfl rekordokat tartani

chester
chester
Reply to  Fetyke
2021-03-24 09:04

Öt évük van megtudni mi van benne. Lehet nem lesz több, de most olyan igazolások voltak, ahol a franchise is szeretné megtudni, hogy ő-e a megfelelő ember.

Ezt emeltem ki a mock draftos podban is egyébként, hogy most egyre nagyobb trend egy év után kidobni az irányítókat mondván szar. És nem harmadik napos beugrókról van szó, hanem elsőkörös irányítókról. Direkt nem hozom Rosent, de Tua iránt sem értem ezt az ellenszenvet. A csávónak volt fél szezonja egy olyan csapatban, ami harmadik évét a harmadik OC-val kezdi meg, ennyire jók ott a körülmények. Lehet mondani, hogy bezzeg Fitz megoldotta, igen, megoldotta, mert neki van 15+ évnyi rutinja, nem 7 meccs amit a kispadról nézett, ráadásul balkezesként, hogy a teljes offense-nek át kelljen szoknia.

Lockot is egy szezon után már eldobnák, Jones-t is jóformán az első teljes éve után, Hurtsöt 5 vagy hány meccs után. Miért? Mire föl? Még ha a top 3 QB-ért tennék ezt megértem, de nem, Mac Jonesért tennék mindezt meg Trey Lance-ért.

Semmi garancia nincs arra, hogy akár Jones, akár a többi fent említett QB beválik, de ezt nem egy szezon után lehet megállapítani szerintem. Az újonc szerződésük arra jó, hogy kiderüljenek a dolgok, lehessen melléjük erősítést hozni amíg olcsón játszik. Majd ha új szerződés közelébe érnek, vagy kihagyhatatlan esélyük van egy top QB-ra, majd akkor cseréljék le.

Fetyke
Fetyke
Reply to  chester
2021-03-24 13:41

Én meg azt nem értem, hogy minek pazarolna egy csapat éveket egy rossz irányítóra, hogy kiderüljön lehetne e jobb. Bármilyen másik poszton 1-2 ilyen szar év után kivágják az illetőt. A QB miért lenne kivétel?
Aki az első két évében ennyire sok hibával játszik és nem mutatja a fejlődés szikráját sem, attól én sokat nem várnék.
Az NFL-ről azt mondják hogy egy ilyen sportág. Akkor kell bizonyítanod, amikor megkapod ráa lehetőséget. Itt nincsenek éveid bizonyítani.

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2021-03-24 14:24

Manninget is ki kellett volna vágni 1 év után, sok fejfájástól megmentette volna a férgeket :D

Farubcek
Farubcek
Reply to  Fetyke
2021-03-24 14:29

” és nem mutatja a fejlődés szikráját sem” részben fals. A tavalyi szezon első 8 meccsén csinált 13 labdavesztést. A szezon második felében, a következő 6 meccsen hármat, a hatból négy meccsen egyet sem. Ezt most nem azért mondom, hogy valami hű de elit lenne, de a szezon végén sokkal sokkal kisebb problémát okoztak már a turnoverek nála. A kérdés, hogy ez trend, vagy csak kiugrás. Na ahhoz, hogy ez kiderüljön, ahhoz kell egy harmadik szezon.

“Az NFL-ről azt mondják hogy egy ilyen sportág. Akkor kell bizonyítanod, amikor megkapod ráa lehetőséget. Itt nincsenek éveid bizonyítani.” Ez pedig azért összetettebb kérdés, mint hogy ennyire egyszerűsítsd. Nyilván egyrészt nem véletlenül van, hogy jó esetben egy vagy két éven át cserepadon tartják a fiatalokat, amire Jonesnak nem volt ideje, ő gyakorlatilag a college football után egyből fejest ugrott egy szar NFL-csapatba. Van, akinek ez megy, van, akinek nem. Ettől még később lehet jó focista. Másrészt van egy csomó más faktor azon kívül, hogy a statok mit mutatnak – kezdve onnét, hogy pl. egy edzői stáb milyen potenciált lát benne. Jones egy félkész focistaként, kvázi projekt QB-ként került a ligába, ehhez képest a skillek fejlesztése helyett hétről hétre meccsre kellett készülnie. Az idei szezon előtt az volt a mondás, hogy aktívan dolgoznak a turnover-problémán. A szezon második felére látszott is az eredménye a számokban. Ha az offseasonban sikerül ezen alakítani még, akkor jövőre ez a borzasztóan nagy red flag eltűnhet a neve mellől.

Meg persze, ahogy már írtam én is, az is lehet, hogy ez csak kiugrás volt, és tényleg nem ő lesz a jövő. We’ll see.

ahanem
ahanem
Reply to  chester
2021-03-24 14:22

a Tua elleni ellenszenv baromi könnyen dekódolható, a csávónak nem kellett volna játszani, csak a rookie HC elbaszta, le kellett volnta tolni az évet Fitzmagic irányításával, de hát a fél év az 5 évhez képest rengeteg idő, ugyebár
és lehetne mondani, hogy nem baj, Flores tanult belőle, csak ez egyrészt nem igaz, másrészt meg nem előnyös

arra meg ki se térek, hogy van itt egy Josh Allen (nem a pass rusher), akit hajlamos mindenki elvetni hogy jóvan ilyen csak egy vót az évezredben, holott bármelyik másik kortársa csinálhat olyat

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Fetyke
2021-03-23 07:00

+
Egyet ne felejts: egy GM v HC számára ez munka, és nincs semmilyen klubhűség. Amennyiben a munkahelye megtartása a cél, képes bármit beáldozni, még a csapat jövőjét is. Daniel Jonest Dave Gettleman hozta a Giants-ba, ha az irányitó bukik, Gettleman vele együtt lesz kivágva. Mindent meg fog tenni, hogy Jones megkapja az esélyt és sikeres legyen, és az lenne az utolsó dolog, hogy új irányitót hoz a csapathoz. Aki új irányitót akar, az előbb akarjon egy vadiúj GM-t a Giants-ba.

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x