Connect with us

Hír

Akiem Hicks engedélyt kapott a Bearstől, hogy cserepartnert keressen

A Bears védelem alapos átalakuláson mehet át az idei offseasonben. Miután a csapat elküldte a kiváló corner Kyle Fullert (legalábbis el fogja, ha a mai napon nem érkezik érte megfelelő ellenérték), most az elit DT Akiem Hicks is engedélyt kapott arra, hogy cserepartner után nézzen, írja több forrás. A védő szerződése a 2021-es szezon után járna le.

A 31 éves Hicks 2012-ben a Saints harmadik köröse volt. Karrierje elején egy korrekt futás elleni védőnek számított, de semmi több. Az áttörést a Bearsbe igazolása hozta meg: az elmúlt öt szezonból négyszer is 50+ nyomást generált (amikor nem, akkor is csak sérülés miatt) és 27,5 sacket szerzett.

A liga egyik legjobb belső védőfalembereként még mindig komoly piaca lenne, és a kora miatt alighanem szeretne még egyszer nagy szerződést kapni. Idén 10,5 millió dollárt keresne és ennyit spórolna a Bears a kivágásával/elcserélésével.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-03-19 07:12

Csak én érzem megkésettnek, és ezáltal részben értelmetlennek ezeket a lépéseket? Az egész megkoronázása lenne, ha mégis felcserélnének egy irányítóért a draft első körében…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2021-03-19 09:38

Komolyan elmegy a kedvem ezektől. Hicks az egyik legjobb védőnk, még lenne simán legalább 3-5 kiemelkedő éve, erre elkótyavetyéljük, ahelyett, hogy használnánk. És sorban a többi hülyeség, és értelemszerűen nem Trub elküldésére gondolok. A Bears vezetése ismét igazolja, hogy fingja nincs arról, mit kellene csinálni, illetve milyen egy normális ügymenet. Ad hoc lépések az átgondolás teljes hiányával. Dráma.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-03-19 11:34

Együtt érzünk veled.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x