Connect with us

Hír

Két bust támadófalembert szerzett a Panthers, Davon Godchaux a Patriotsban

Ma délután elkezdődött a legal tampering időszaka: a legfontosabb eseményekről külön cikkben számoltunk be, de nem feledkezünk meg a kisebb igazolásokról sem.


Markus Golden marad a Cardinalsban. 2 évre írt alá a pass rusher, maximum $9 milliót kereshet. Chandler Jones és JJ Watt mögött harmadik számú lehet majd. Továbbá a csapat egy évre visszaigazolta a punter Andy Lee-t és második körös tendert tett a pass rusher Dennis Gardeckre.


Brandon Brandom Grahammel hosszabbít az Eagles. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de jó eséllyel ez egy fizetési plafon miatt meghozott döntés volt, amellyel csak az idei terheket akarja csökkenteni a csapat.


Nick Mullens mehet a piacra, a 49ers nem ad RFA-tendert az irányítónak. A korábbi draftolatlan irányító tavaly nyolc meccsen kezdett, 2437 yardot, 12 TD-t és 12 INT-t passzolt.


A korábbi Jets guard Pat Elflein a Panthers játékosa lesz. Három évre 13,5 millió dollárért írt alá, amiből 6 millió dollár garantált. Rajta kívül a csapat leigazolta a korábbi első körös bust Cam Ervinget is két évre 10 millió dollárért, amiből 8 millió garantált valamilyen formában.


A Patriots Jonnu Smith mellett leigazolta a Dolphins korábbi belső védőfalemberét, Davon Godchaux-t. A védő két évre 16 millióért ír alá, amiből 9 millió teljesen garantált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!