Connect with us

Hír

Allen Robinson is franchise taget kapott

Allan Robinsonra franchise taget tett a Bears, írja Adam Schefter. A tag értéke 18 millió dollár lesz: mivel Robinson cap hitje tavaly 15 millió dollár volt, így esetében a 120 százalékos szabály lép érvénybe (mert az a nagyobb összeg), vagyis 16,4 millió helyett 18 millió dollárt kereshet idén. A Bears jelenleg 7 millió dollárral van a fizetési plafon felett, így március 17-ig 25 millió dollárnyi többletet kell eltüntetnie a csapatnak.

A Bears állítólag szeretné megtartani a legjobb elkapóját ( aki 2400 yardot szerzett az elmúlt két évben), ám ennek ellentmond, hogy jó ideje nem ajánlottak semmit az elkapónak. Így valószínűbb, hogy ez a megtartás egy potenciális tag+trade-et takar: ha sikerül elcserélni az elkapót, az szuper, ha nem, akkor a piaci értéke alatt sikerült megtartani.

Ez egyébként azt jelenti, hogy a nagy FA elkapó trióból (Chris Godwin, Allen Robinson, Kenny Golladay) egyedül Golladay fogja tesztelni a piacot, ami könnyen 20 millió dolláros éves fizetést jelenthet a számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!