Connect with us

Hír

Allen Robinson is franchise taget kapott

Allan Robinsonra franchise taget tett a Bears, írja Adam Schefter. A tag értéke 18 millió dollár lesz: mivel Robinson cap hitje tavaly 15 millió dollár volt, így esetében a 120 százalékos szabály lép érvénybe (mert az a nagyobb összeg), vagyis 16,4 millió helyett 18 millió dollárt kereshet idén. A Bears jelenleg 7 millió dollárral van a fizetési plafon felett, így március 17-ig 25 millió dollárnyi többletet kell eltüntetnie a csapatnak.

A Bears állítólag szeretné megtartani a legjobb elkapóját ( aki 2400 yardot szerzett az elmúlt két évben), ám ennek ellentmond, hogy jó ideje nem ajánlottak semmit az elkapónak. Így valószínűbb, hogy ez a megtartás egy potenciális tag+trade-et takar: ha sikerül elcserélni az elkapót, az szuper, ha nem, akkor a piaci értéke alatt sikerült megtartani.

Ez egyébként azt jelenti, hogy a nagy FA elkapó trióból (Chris Godwin, Allen Robinson, Kenny Golladay) egyedül Golladay fogja tesztelni a piacot, ami könnyen 20 millió dolláros éves fizetést jelenthet a számára.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-03-09 15:18

vagy olcsón lesz egy elkapójuk (akinek ki tudja ki fog dobálni) és egy rakat pénzt kell felszabadítani (honnan) vagy elcserélik áron alul mert mindenki tudja, hogy szabadulniuk kell tőle, hogy ne bassza ketté a capet, max a licit miatt mehet fel az ára
bravo bears, esetleg idén is el kéne kezdeni te-ket leigazolni, nehogy elkapodják őket a piacról

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x