Connect with us

Hír

Anthony Harris diszkont áron az Eaglesé

A piac egyik legjobb safetyje, a tavaly franchise taget kapott Anthony Harris egy évre 5 millió dollárért aláírt az Eagleshöz, írja Adam Schefter. Azok után, hogy Justin Simmons évi 15+ milliós rekordszerződést kapott, meglepő, hogy Harris még a 10 milliót sem érte el.

Harris 2015-ben draftolatlan volt, a Vikings adott neki egy esélyt. Egész eddigi karrierjét a csapatban töltötte, de csak 2018-tól lett stabil kezdő. A 2018-as és a 2019-es szezonja parádésra sikerült, nemcsak futás ellen volt kiemelkedő, de coverage-ben is: a két szezon alatt 10 INT-t szerzett és egyetlen TD-t sem engedett, 24-es és 55-ös passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.

A tavalyi éve nem sikerült jól: egyetlen INT-je sem volt, de négy TD-t is engedett. Ezzel együtt még mindig top játékos a posztján, az 5 millió minimum a fele annak, amennyit megérdemelne. Az Eagles szempontjából nagy fogás, elég gyenge a safety sora (is) a csapatnak, Rodney McLeod mellé kellett egy minőségi játékos hátra, ráadásul az új védőkoordinátor Jonathan Gannon ismeri is a Vikingsből, ahol DB edző volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!