Connect with us

Hír

Apja nyomdokaiba lép Perriman, Desmond King a Texansba igazolt, centert szerzett a Raiders

Összeszedtünk néhány közepes igazolást az éjszakából.

A Texans rengeteget igazolt már (nézzétek csak meg a trackerünkben, milyen hosszú a lista), de a legnagyobb név most, 21. nekifutásra érkezett: a korábbi Chargers- és Titans-játékos Desmond King írt alá egy évre mindössze $3,5 millióért – írja Adam Schefter. Szezon közben a Chargers mindössze egy hatodik körös pickért adta el a Titansnek a korábbi ötödik körös defensive backet, akit második évében All-Prónak is választottak. Első két évében elit slot cornernek tűnt, az utóbbi két szezonban viszont inkább csak átlagon felülinek, mindenesetre ez a $3,5 millió nagyon jó ár a Texans részéről, meglepő, hogy nem volt nagyobb piaca.

A Lions idén teljesen újraalakítja az elkapósorát, hiszen Kenny Golladay, Marvin Jones és Danny Amendola is távozik. A helyükre Tyrell Williams, a tavaly draftolt Quintez Cephus és most Brehad Perriman áll majd be, utóbbi éjjel írt alá egy évre Detroitba – írja Adam Schefter. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy édesapja, Brett Perriman 1991 és 1996 közt szintén a Lions játékosa volt, volt olyan éve, amikor 108 elkapásból 1488 yardot szerzett. Ennyit mondjuk Breshadtól nem igazán várhatunk, hiszen a legjobb szezonjában 645 yardig jutott.

Ahogy a Lions az elkapósorát, úgy a Raiders a támadófalát alakítja át teljesen. Az elcserélt Rodney Hudson helyére most egy évre igazoltak egy centert Nick Martin személyében – írja Ian Rapoport. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mennyiért szerződött Vegasba az All-Pro guard Zack Martin testvére. Nick egyébként második körös volt 2016-ban és egy évre rá át is vette a kezdő helyet Houstonban, az utóbbi három szezonban minden meccsen kezdő volt és közepes teljesítményt nyújtott (épp tavaly volt a legrosszabb éve).

A Cowboys mindeközben pass rushert szerzett magának, a Jetstől távozó Tarrell Basham írt alá két évre $6,5 millióért, írja a Dallas Morning News. A dallasiak tegnap nagyon ráfókuszáltak a védőfalra, hiszen Brent Urbant és Carlos Watkinst is leigazolták. Bashamet a Colts draftolta a harmadik körben 2017-ben, az utóbbi két évben a Jets színeiben korrekt teljesítményt nyújtott, inkább a futás megállításában jeleskedik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!