Connect with us

Hír

Az Eagles átalakította Jason Kelce és Darius Slay szerződését

Az Eagles nagy erőkkel próbál beférni a fizetési plafon alá: ennek a folyamatnak a részeként új szerződést adott Jason Kelce-nek és átalakította Darius Slay kontraktusát, írja Ian Rapoport. A pontos részletek egyelőre nem ismertek, de a két lépéssel 12 millió dollár körüli összeget szabadíthatott fel a csapat.

A gárda Slay 2021-es alapfizetéséből 11,45 millió dollárt átalakította aláírási bónusszá, majd hozzáadott két automatikusan megsemmisülő évet a corner szerződéshez, így összesen 9,14 millió dollárt szabadított fel. Feltehetően a korábban a visszavonuláson is gondolkodó Kelce-vel is hasonlóan jártak el.

A remek center praktikusan kapott egy új 1 éves, 9 millió dolláros szerződést, illetve további 3 millió dollárnyi bónuszt. A 9 millió dollárból 1 millió dollár garantált alapfizetés lehet, a maradék 8 milliót pedig automatikusan megsemmisülő évek segítségével öt részre oszthatta a gárda. Az eredeti szerződéshez nagyjából 3 millió dollárt szabadíthatott fel így a csapat, cserébe jövőre lesz Kelce után 15 millió dollárnyi halott pénz.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-03-05 14:20

Már majdnem megvannak. :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x