Connect with us

Hír

Az Eagles harmadik- vagy negyedik körös picket akar Ertzért

A Zach Ertz saga még mindig nem zárult le az Eaglesnél. Azt már jó ideje tudjuk, hogy a felek szakítani fognak előbb-utóbb és a tight end szinte biztosan nem lép már pályára zöld mezben. Az viszont még kérdés, milyen formában távozik a csapattól, és hová.

Az Eagles szeretné elcserélni a játékost a kivágás helyett. Pénzügyileg mindegy a történet, ugyanis mindkét esetben $5 milliót szabadítana fel a csapat $7,7 milliót halott pénz benyelése mellett, de természetesen trade esetén valamilyen ellenértéket is kapna a philadelphiai alakulat. Tom Pelissero információi szerint az Eagles egy harmadik-, esetleg egy negyedik körös picket szeretne kompenzációként.

Kicsit soknak tűnik egy várhatóan kivágás sorsára jutó játékos esetében, és minden valószínűség szerint nem is kapott még az Eagles ilyen magas ajánlatot, pedig állítólag több kérő is van. Egy ötödik körös cetli már reális ellenérték lehet a szerződése utolsó évébe lépő játékosért.

Pelissero egyébként hozzáteszi azt is, hogy Ertz egyre türelmetlenebb a helyzettel kapcsolatban, nyilván neki az lenne jó, ha minél előbb pont kerülne a dolog végére, főleg ha kivágás lesz a sorsa, hiszen akkor minél előbb jó lenne csapatot keresnie magának, mielőtt sokan találnak maguknak új játékosokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!