Connect with us

Prémium cikkek

Az irányítókérdés csak a jéghegy csúcsa – Jets FA kitekintő

New York zöld felében másfél éve elindult egy új éra: Joe Douglas személyében a csapat hosszú évek után végre egy arra alkalmas embert nevezett ki a GM pozícióba. Robert Saleh személyében egy tehetséges fiatal vezetőedző van a csapat élén. Még egy igazán fontos kérdés maradt, ki fogja irányítani ezt a New York-i gárdát?

Sam Darnold? Zach Wilson? Justin Fields? Esetleg trade útján Deshaun Watson? Rengeteg lehetőség áll fent és a hírek szerint nem is a következő hetekben fog eldőlni a kérdés. Az azonban most dőlhet el, hogy a mindenkori irányító milyen segítséget kaphat majd maga mellé, mennyire sikerül ezt a nem túl erős és tehetséges keretet megerősíteni a szabadügynökpiacon. A Jets kényelmes helyzetben van, hiszen a csökkenő cap ellenére is markáns 67 millió dollárral kezdheti meg a vásárlást, ami a második legtöbb a ligában. Ezen ráadásul még növelni is tudnak néhány nem túl fájdalmas cut révén.

Játékosok, akiken spórolni lehet:

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!