Connect with us

Hír

BREAKING: A Bucs megtartja Shaq Barrettet!

Több forrás szerint is megegyezett egymással a bajnok Tampa Bay Buccaneers és a pass ruher Shaq Barrett. A piac legjobb pass rushere 4 évre 68 millió dollárért, azaz mindössze évi 17 millióért marad Tampában, illetve ösztönzők formájában további 1 millió dollárt kereshet szezononként. Az összegből 36 millió dollár garantált.

Barrett 2014-ben draftolatlan volt, a Broncos adott neki egy esélyt. Öt évig volt a csapatnál, majd egy évre bagóért aláírt a Bucshoz, ahol egyenesen berobbant: azok után, hogy Denverben öt év alatt 14 sacket szerzett, első tampai idényében 19,5 sack-kel zárt. Ezek után kapott egy franchise taget, és bár tavaly csak 8 sackig jutott, a 77 siettetése ligaelit volt, amihez a rájátszásban négy sacket és 21 nyomásgyakorlást tett hozzá.

A fentiek fényében Barrett értéke a legjobb FA pass rusherként 20-25 millió dollár körül mozgott volna, de korábban azt nyilatkozta, hogy pár millióért nem megy oda, ahol rosszul érezné magát. Állta a szavát, komoly kedvezményt adott a Busnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!