Connect with us

Hír

BREAKING: Mindkét kezdő tackle-jét kivágja a Chiefs!

Óriási meglepetéssel indul a csütörtök Amerikában, ugyanis a Kansas City Chiefs kivágja nem csak korábbi 1/1-es bal oldali tackle-jét, Eric Fishert, hanem a liga egyik legjobb jobb oldali tackle-jét is, a négyszeres All-Pro Mitchell Schwartzot – írja Ian Rapoport. Herbie Teope információi szerint Schwartz várhatóan visszavonul.

Fisher kivágása $12 milliót szabadít fel a sapkában $3,2 milliót halott pénz benyelése mellett, Schwartznál ezek a számok $6,1 millió és $3,75 millió. A Chiefs ezzel a két lépéssel majdnem befér a fizetési plafon alá, már csak $4,5 milliót kell spórolni.

A csapat tavaly draftolta a harmadik körben Lucas Niangot (aki opt-outolt a Covid miatt 2020-ban), aki így az egyik (feltehetőleg jobb oldali) posztot átveheti, de a Super Bowlon láttuk, hogy egyébként nincs meg az utánpótlása a két sérülésből lábadozó tackle-nek.

A draft egyébként jónak ígérkezik tackle-ökből, így ez a poszt ugrott a tavalyi bajnok hiányposztjainak élére és nem lenne meglepő, ha az első kör végén ide húzna a Chiefs.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!