Connect with us

Hír

Carl Lawsont Trey Hendricksonra cseréli a Bengals

Lecserélte pass rusherét a Cincinnati Bengals. A csapat hagyta elmenni Carl Lawsont, aki aláírt a Jetshez évi $15 milliós fizetésért (3 év, $45M), majd leigazolta a Saintstől távozó Trey Hendricksont szintén évi $15 milliós fizetésért, csak egy évvel hosszabb távra, azaz 4 évre $60 millióért – írja Tom Pelissero.

A 2017-es harmadik körös Hendrickson tavaly robbant be úgy igazán a köztudatba, hiszen 13,5 sacket szerzett, ami a második legtöbb volt a ligában. Ehhez képest az előző három szezonjában összesen szerzett 6,5 zsákolást, szóval nagy ugrás volt neki a 2020-as év. Ha csak ezt a statisztikát nézzük, akkor nagy előrelépés Lawsonhoz képest, aki csak 5,5 sacket szerzett tavaly.

Viszont a sackek nem olyan jó mérőszámok a pass rusherek teljesítményének megítélésében. Nyomásgyakorlásokat tekintve már Lawson volt a jobb 64-49 arányban, ez pedig stabilabb mutatónak tekinthető. Ráadásul Hendricksonnak könnyebb dolga is volt egy nagyon jó védőfal tagjaként, mint Lawsonnak szinte egyedül Cincinnatiben.

Tehát a Bengals lecserélte Lawsont Hendricksonra ugyanazon az áron (legalábbis az alapszerződést figyelembe véve), és jó eséllyel gyengült a kerete.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!