Connect with us

Hír

Centerét is kiengedi a piacra a Chiefs

Elég furcsa a Chiefs tevékenysége az elmúlt 24 órában. Egyrészt kirúgták mind a két kezdő tackle-jüket (a korábbi 1/1-es Eric Fishert és a négyszeres All-Pro Mitchell Schwartzot), most pedig Tom Pelissero arról számol be, hogy nem tervezik megtartani a kezdő centerüket, Austin Reitert sem, aki szabadügynök lesz.

Emellett szabadügynök lesz még négy falember: Kelechi Osemele, Mike Remmers, Daniel Kilgore és Stefen Wisniewski is. Ez tehát azt jelenti, hogy meglehetősen legatyásodik a poszt a csapatnál, hiszen jelen állás szerint így néz ki a keretben lévő támadófalemberek sora:

  • Lucas Niang, OT: 2020-as harmadik körös választott, aki opt outolt idén,
  • Martinas Rankin, OT: 2018-as harmadik körös választott (Texans), akinek 756 snapje van karrierje során és végig gyengén teljesített,
  • Andrew Wylie, G: 2017-es draftolatlan játékos, 2020-ban végig kezdő volt, de nem nyújtott túl jó teljesítményt,
  • Nick Allegretti, G: 2019-es hetedik körös játékos, idén a hatodik fordulótól kezdő volt, ő is legfeljebb egy közepes teljesítményt nyújtott,
  • Prince Tega-Wanogho, OT: 2020-as hatodik körös választott (Eagles), akinek egyetlen támadósnapje sincs még a ligában.

Tekintve, hogy mekkora szerepe volt a sérülésekkel tizedelt gyenge támadófalnak a Buccaneers elleni Super Bowlon, érdekes lépések ezek. Kíváncsian várjuk, hogy mi a terve Andy Reidéknek arra, hogy összerakjanak egy megfelelő OL-t Patrick Mahomes elé. A Chiefs jelenleg $4,4 millióval van a fizetési plafon felett az OTC számításai alapján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!